Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mától nyit Eplény a hosszú pályával és az ülőlifttel!

2020.12.03. Bata Attila

A T1-es tanulópálya gyermekeknek történő ingyenes megnyitása után is folytatták a hóágyúzást az Intersport Síarénában. Az egyes számú sípályát és a T2-es tanulópályát átlagosan 60 cm-es hóréteggel ma 11:00-kor tervezik megnyitni Eplényben.
Eplényben napok óta gyártják a havat a hóágyúk
Eplényben napok óta gyártják a havat a hóágyúk
A síterep gondoskodik arról, hogy a sípályán és a kiszolgáló létesítményeknél ne alakulhasson ki tömeg, hogy mindenki biztonságban legyen az intézkedések betartása mellett. Felügyeletük alatt átlagosan legalább 20 négyzetméter jut majd egy-egy látogatóra a pályákon, a szabad levegőn. Tehát a távolságtartással nem lesz probléma - írták a honlapjukon.
A biztonság maximalizálása érdekében extra fertőtlenítőpontokat helyeztek ki a sípálya területén. Mindemellett arra kérnek minden vendéget, hogy a hatályos járványügyi szabályozásoknak tegyenek eleget a létesítményben való tartózkodás teljes időtartama során. Tehát viseljenek védőmaszkot (vagy csősálat) és kesztyűt, illetve kerüljék a tömörülést. A maszk és a kesztyű itt még jól is fog esni, mivel sikerült igazi téli idillt varázsolni a pályákra!

Üzemelni fog a síiskola és a síkölcsönző is, a felszállításról pedig az Audi E-Tron Négyüléses Felvonó és a T1, illetve a T2 oktatólift gondoskodik majd. A felvonókon is kötelező a védőeszközök használata!

Heti nyitvatartás:

csütörtök: 11:00-19:00
péntek: 09:00-19:00
szombat: 09:00-19:00
vasárnap: 09:00-19:00
KOMMENTEK
veszipitta | 2020.12.03. 19:55
?
Hogy lehetnek nyitva?
Kovix | 2020.12.03. 22:00
A buszok, metrók, villamosok hogyan közlekedhenek?
A sielés egy szabadban végzett sport (esetek 98%-ban). A Hütte ZÁRVA!
Nem értem, miért a sielők a bűnbakok!?
Konrád Leo | 2020.12.03. 22:36
Az mit jelent, hogy: "átlagosan legalább 20 négyzetméter jut majd egy-egy látogatóra a pályákon"? Esetleg korlátozzák a bejutást? A 4 ülésesben csak ketten? Ha valaki volt ma, kérem írja meg a tapasztalatait.
Gergelyi | 2020.12.05. 10:54
A maszkviselést a liften előirják, lehet 4-en utazni a felvonón, de eddig szinte mindig egyedül voltam. Sorbanállás sincs. A hó szuper.

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.