Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mátraszentistván és Eplény hétvégén is várja a síelőket

2016.02.05. Bata Attila

Bár a naptár szerint tél van, ennek nyomait hazánkban már csak a hegyekben lehet tapasztalni. Az utóbbi napokban havazott is, így a legmodernebb hazai terepeken továbbra is lehet síelni. Eplényben és Mátraszentistvánban továbbra is hóágyúznak és ratrakolnak, ott még maradt valami a hazai télből.
Mátraszentistvánban két nappal ezelőtt még 8 cm hó esett. Aztán a hóágyúkat is beindították. Ma reggel itt még mínuszok voltak, hétvégre napsütéses időjárás várható.

Mátraszentistván tegnap
Mátraszentistván tegnap
Eplényben is lehet még síelni, ma Extrapéntek van, amely azt jelenti, hogy este 10-ig tartanak nyitva.

Eplény ma reggel
Ezen felül még Sátoraljaújhelyen is lehet síelni, valamint a tervek szerint péntek délután a visegrádi pályát ismét kinyitnák néhány napos szünet után.
KOMMENTEK

Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.