Menü ≡

Metallica: saját sílécet dobott piacra a zenekar

2015.02.13. | Szerző: Bata Attila
Mostantól az igazi Metallica rajongóknak már a sípályán sem kell nélkülözniük kedvenceiket. Az amerikai heavy metal együttes összeállt egy amerikai székhelyű sportszergyártóval és már el is készült az első két Metallica márkájú léctípus. Hamarosan dzsekiket és más kiegészítőket is kiadnak az együttes neve alatt.
h i r d e t é s
A zenén kívül a sportszergyártásba is beszáll a Metallica, az Armada sportszergyár segítségével kiadják saját márkájú síléceiket is. Az már biztosnak látszik, hogy egy allround léc (Invictus 95Ti) és egy powder ski (JJ 2.0) típusú léc kerül hamarosan az üzletekbe, ezekre már most lehet előrendeléseket leadni.

Itt nem áll meg az együttes, az őszre már a boltokba kerülhet a saját szélálló dzseki és a kesztyű, amelyeket az együttes ismert „Master of Puppets” témájú motívuma fog díszíteni.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Az Armada egy kaliforniai sportszergyár. Állításuk szerint ők az egyetlen teljesen riderek tulajdonában álló téli sportszereket gyártó cég. Az alapító riderek között találjuk az X-Games Tanner Hallt, vagy a tavaly szeptemberben egy chilei filmforgatáson lavinaomlásban meghalt JP Auclair-t.

A tagok bevallása alapján a Metallica háromnegyede aktív síelő, egyedül Kirk Hammett, a szólógitáros nem merészkedik a havas pályákra, ő egyelőre marad a vízisínél.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »