Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Playboy lányok képei a Burton idei hódeszkáin

2015.11.24. Bata Attila

Jake Burton 1977-ben alapította snowboard üzemét. A snowboardozás ikonja a sportszergyártásban is sikeres lett. A Playboy-t, amerikai "életmód" magazint 1953-ban alapították. Jövőre megváltozik az újság. A hírek szerint eltűnnek belőle a meztelen nők, ennek ellenére a Burton idei kollekciójára még felfértek a múlt szépségei.
Valószínűleg ez az a cikk, amikor egy kép többet ér ezer szónál. Nem is érdemes a részletekbe menni, hogy a Burton az idei szezonban piacra dobja a Playboy x sorozatot. A sorozat darabjaira a 70-es és 80-as évek címlaplányai kerülnek fel. Talán a 2008-as Burton Love kollekció fogadtatása miatt is, de most valamivel kevesebb jut a férfi szemeknek. Akkor több amerikai síterep is betiltotta a meztelen nőkkel díszített deszkákat.

A 2016-os Burton Playboy sorozat
A 2016-os Burton Playboy sorozat
A 2016-os kollekció végleges kialakítására felkértek egy ismert amerikai tetováló művészt, aki a korábbi évtizedek ikonikus képeit kissé átrajzolta, így kevesebb lett a fedetlen testrész és többet bíztak a férfiak képzelőerejére.
A 2008-as Love sorozat
A 2008-as Love sorozat
KOMMENTEK
T.Tomasz | 2015.11.24. 19:21
Nem mondom szépek :), de Burton kb. olyan lett mint a Nike, már csak a brand a lényeg, a minőség nem annyira. Másik : mi van ha felvonozás közben odacseszem a beülőhöz szegény leányzók szép testét? :D

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.