Menü ≡

Playboy lányok képei a Burton idei hódeszkáin

2015.11.24. | Szerző: Bata Attila
Jake Burton 1977-ben alapította snowboard üzemét. A snowboardozás ikonja a sportszergyártásban is sikeres lett. A Playboy-t, amerikai "életmód" magazint 1953-ban alapították. Jövőre megváltozik az újság. A hírek szerint eltűnnek belőle a meztelen nők, ennek ellenére a Burton idei kollekciójára még felfértek a múlt szépségei.
h i r d e t é s
Valószínűleg ez az a cikk, amikor egy kép többet ér ezer szónál. Nem is érdemes a részletekbe menni, hogy a Burton az idei szezonban piacra dobja a Playboy x sorozatot. A sorozat darabjaira a 70-es és 80-as évek címlaplányai kerülnek fel. Talán a 2008-as Burton Love kollekció fogadtatása miatt is, de most valamivel kevesebb jut a férfi szemeknek. Akkor több amerikai síterep is betiltotta a meztelen nőkkel díszített deszkákat.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A 2016-os kollekció végleges kialakítására felkértek egy ismert amerikai tetováló művészt, aki a korábbi évtizedek ikonikus képeit kissé átrajzolta, így kevesebb lett a fedetlen testrész és többet bíztak a férfiak képzelőerejére.
2015.11.24. 19:21:51 T.Tomasz
Nem mondom szépek :), de Burton kb. olyan lett mint a Nike, már csak a brand a lényeg, a minőség nem annyira. Másik : mi van ha felvonozás közben odacseszem a beülőhöz szegény leányzók szép testét? :D
Szólj hozzá Te is!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »