Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Egyre szexisebbek a sílécek és a hódeszkák

2008.10.09. Bata Attila

Egyre szexisebbek a sílécek és a hódeszkák Hamarosan indul az idei szezon technikai újdonságait bemutató sorozatunk, úgyhogy egyelőre csak a külsőségekre koncentráljunk. Az új trend egyre sikamlósabbnak ígérkezik, először csak a hódeszkákon, de most már a síléceken is megjelent a lengeöltözetű hölgyeket ábrázoló design.
A Burton cég erre a szezonra dobta piacra a „Burton Love” snowboard sorozatot, amelyen a Playboy magazin egykori modelljei domborítanak. A cég természetesen számos tiltakozó levelet és telefont kapott már ez ügyben, de a marketing szakemberek sem egységesek abban a tekintetben, hogy használhat-e az eladásoknak az új stratégia.

Az új stílus valószínűleg bejön majd a fiatabb-idősebb férfi hódeszkásoknak, az már más kérdés, hogy a mennyire lesznek boldogok a szülők, ha ilyen deszkák sorakoznak majd gyermekeik szeme előtt a Hütte oldalának támasztva.

Hasonlóan váratlan húzással jelentkezett Kalifornia egyetlen sílécgyártója, a Boone Skis cég. Először is három termék típusuk csak természetes anyagokból készül, a jobbára bambuszrétegekből összeállított lécek már a környezetbarát síelés népszerűsítése jegyében születtek. Szélesített változat készül az Észak-Amerikában népszerű pályán kívüli mélyhavas síeléshez, és külön a parkokban ugrató megszállottak részére.

Attól nem kell tartani, hogy ezek a lécek elárasztják a piacot, hiszen az idén csak 500 párat hoznak forgalomba. Természetesen a design itt is érdekes, fürdőruhás modell képe került a lécekre, így a két menet közti pihenő alatt kellemesebben telhet a feltöltődés.
Az új sorozat az egykori Playboy nyuszikkal
Az új sorozat az egykori Playboy nyuszikkal
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.