Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Méteres havon csúszhatunk az eplényi síterepen!

2015.01.15. Intersport Síaréna

A múlt heti hideget kihasználva olyan vastag hóréteget ágyúztak a lejtőkre, ami még az ilyen tavaszias hőmérsékletek közepette is kiválóan síelhető. A hó mellett meglepetések is várják a jegyváltókat a Nordica Síarénában.
Bár szokatlanul enyhe időjárás uralkodik ezen a héten, de a 44 hóágyúval felszerelt eplényi síközpontban még mindig csodás hóval várják a síelőket. Az átlagos hóvastagság 40-85 cm az 1-es pályán, ám helyenként még az 1 méteres vastagságot is meghaladja a lécek alatt elterülő, tömör hótakaró. A tanulópályán szintén jó a helyzet, ráadásul még a hetes és az 1/b pálya is nyitva van a Nordica Síarénában.

Szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es csákányos és a T1-es oktatólift is, sorban állás nélkül lehet felvonózni. Nyitva tart a síiskola, a kölcsönző, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a Das Weltauto Körvár a hegy tetején.

Ezen a héten meglepetésekkel várják a síelőket Eplényben. Péntektől vasárnapig minden nap kisorsolásra kerül egy Festina karóra azon jegyváltók között, akik a jegypénztárban regisztrálnak.

A hóból és a jóból persze sosem elég, ezért Extrapénteket rendeznek a héten. Ami azt jelenti, hogy pénteken 09:30-tól 22:00-ig tartanak nyitva, ráadásul 40% kedvezményt adnak az este hat és tíz óra között érvényes jegyekre.
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.