Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Csinos Milka-lányok a sípályákon

2008.12.04. Bata Attila

Csinos Milka-lányok a sípályákon Már hagyomány, hogy a sportszergyártók, vagy egyéb síeléshez kötődő cégek előszeretettel választanak ki reklámarcaiknak csinos, alpesi síelő hölgyeket. Így tett az egyik híres csokigyár is, akik nem is egy, hanem egyszerre öt versenyzőt választottak ki Milka-lánynak.
A híres lila tehén mögött álló csokigyár már évek óta rendszeresen támogatja a sísportot, az idei (2009-es) franciaországi világbajnokságnak is az egyik főszponzorai lesznek. A Milka csapat már öt hölgyből áll, öt különböző országból. Túl vannak már a kötelező fotózáson és forgatásokon, a közeljövőben megjelenik a csapat reklámfilmje is.

A csapat tagja az osztrák Michaela Kirchgasser. A salzburgi hölgy már korábban is Milka-lány volt, a VB-n a technikai számokban számíthat sikerekre. Szintén korábbi Milka-lány a szlovén Tina Maze, aki eddig már öt alkalommal nyert VK futamot, mindig a legnagyobb meglepetésre. A német Maria Riesch talán a legnagyobb név a csapatban, tavaly összetettben harmadik, kombinációban és a szuper-óriásműlesiklásban pedig harmadik lett az év végén. A francia Ingrid Jacquemod a gyors számokban érhet el jó helyezést, neki feltétlenül előnyt jelenthet majd, hogy szülővárosában rendezik a világbajnokságot. Idén került be a lányok közé a csehek világbajnoknője, Sarka Zahrobska, aki a technikai számokban számít esélyesnek.

A lányokkal Fiona Swarovski, a kristályüvegeiről híres tiroli Swarovski család leszármazottja dolgozik együtt. Sokan kíváncsiak, hogy mi sülhet ki a csokigyár és a világhírű tervezőnő közös együttműködéséből. Vélhetően, hamarosan meglátjuk.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.