Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mountain Kart: nyári száguldás Nassfelden

2013.08.25. Bata Attila

A Nassfeld rajongóknak nyáron sem kell lemondaniuk arról, hogy leguruljanak a hely tetejéről a völgybe, ezúttal egy különleges szerkezet segítségével élvezhetik a sebességet. A Mountain Kart (Cart) a karintiai síterep egyik legérdekesebb nyári programja a hegyek és tempó szerelmeseinek.
A gokart és a szánkó élményének keresztezéséből jött létre a Mountain Kart (Cart), amelyet még az osztrákok is kétféle módon írnak. A lényeg az, hogy Nassfeld feletti hegyen vezető által irányított túrákból választhatnak az érdeklődők. A két túra közül az egyik két kilométer hosszú, a másik pedig tíz kilométeres, igaz itt van egy kb. 2 kilométeres rész, ahol nincs lejtés, és itt húzni kell a szerkezetet egy ideig.
Sajnos ahhoz, hogy ez családi program legyen, a gyerekeknek nőni kell egy kicsit. Csak 12 év feletti és 140 centiméternél magasabb gyerekek ülhetnek be ezekbe a járművekbe.

Kép: Gästehaus Pernull
Kép: Gästehaus Pernull
További információ a hegyi kartozásról és az árakról itt található.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Alpenhäuser Marcius csillagcsillagcsillagcsillag
A Marcius alpesi házak a Nassfeld szívében, közvetlenül a pályák mellett fekszenek, 1413 méteren. A hagyományos stílusú, kandallós házakban 2-4 és 4-6 személyes, önellátásos apartmanokat kínálnak a vendégeknek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Sonnleitn csillagcsillagcsillag
Családi vezetésű kis szálloda a Nassfeldre vezető kiskabinos lift völgyállomásától 4 km-re. Az egy- és kétfős, valamint családi szobák heti turnusokban, félpanziós ellátással foglalhatóak!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Falkensteiner Hotel Carinzia csillagcsillagcsillagcsillag
Az exkluzív pályaszállás Nassfelden, a Millennium Express felvonó mellett fekszik. 2.400 m2-es Acquapura SPA wellness részlege, kulináris finomságai kiemelkedően komfortossá teszik pihenésünket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.