Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Normafán várják a szánkózókat és a sífutókat

2024.01.11. Bata Attila

Péntektől újabb magyar „síterepen” élvezhetik a szánkózók és a sífutók a csúszás örömeit. Ezúttal a főváros tetején, a Normafán lehet kipróbálni a pályákat a frissen gyártott hóban. A szánkópálya ingyenesen, a sífutópálya 1000/2000 forintos napidíjért használható.
A szánkópálya elkészült (Kép: sielok.hu)
A szánkópálya elkészült (Kép: sielok.hu)
Mai látogatásunkkor már nyitás előtti utolsó simításokat végezték a behavazott részeken. Sokan sejtették, hogy a Normafa Park kihasználja a kedvező időjárási lehetőséget és beindítja a hóágyúkat a Szent Anna-rét környékén. Így már csütörtökön megjelentek az első érdeklődők a pályákon.

Hivatalosan a szánkósok péntektől használhatják a játszótér melletti domboldalt. A pályát esti világítással naponta 22 óráig tartják nyitva. A használata ingyenes.
Nyitás előtt hóágyúzzák a sífutópályát (Kép: sielok.hu)
Nyitás előtt hóágyúzzák a sífutópályát (Kép: sielok.hu)
A sífutópálya is pénteken nyílik, hivatalosan 14 órától. Az első napon még ingyenes, szombattól azonban már a tavalyi díjszabás lesz érvényben. Vagyis gyerekeknek és 12. kerületi lakosoknak ezer forint, nem a 12. kerületbe bejelentett felnőtteknek pedig 2000 forint. A napijegyeket a Vasas Síházban lehet megvásárolni, ahol lehetőséget biztosítanak átöltözésre, valamint a sporteszközök bérlésére.

Hétvégén Eplényben, Mátraszentistvánban és Visegrádon is üzemelnek a síterepek. Ezeken a pályákon a síelők felvonókat is használhatnak.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.