Menü ≡

Obertauern: autó akadt el a sífutópálya havában

2018.02.20. | Szerző: Bata Attila
Újabb eset, amikor meglepett autósok a sípályára tévednek autóval, aztán meglepetten konstatálják, hogy a mélyhavas pályákat nem az autóknak tervezték. Ezúttal az ausztriai Obertauern egyik sífutópályájára téved három lány az autójukkal, amelyet később ratrakkal kellett kimenteni a hó fogságából.
h i r d e t é s
Nem is olyan régen még a kékestetői kaland miatt csóváltuk a fejünket, de az idei szezon sem múlhat el hasonló eset nélkül Ausztriában sem.

Egy bécsi rendszámú Mercedes GLC Coupé tulajdonosa két barátnőjével együtt indult el Obertauern központjából Kringsalm és Seekarhaus irányába, aztán valahogyan rákeveredtek az egyik sífutópályára.

A szinte vadonatúj, összkerék-meghajtású autó elakadt a hóban. Miután szétrombolták a pályán lefektetett sífutó nyomot, a három lány otthagyta az autót és elindultak segítséget kérni.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Szerencséjük volt, egy ratrakos a közelben meglátta őket és autós közlekedésre sokkal alkalmasabb területre húzta ki őket ratrakjával.

Egyes szemtanúk szerint a lányok Facebook videót készítettek a kocsikázás közben, mások szerint egyszerűen csak a szállásukra igyekeztek és le akarták vágni az utat.

A rendőrség nagyvonalúan kezelte az ügyet, vagyis azt is mondhatnánk, hogy egyáltalán nem csinált belőle ügyet. 
2018.02.20. 20:46:32 Sörapu.
Na ok, nem csináltak belőle ügyet. De ha mi öreg, borostás férfiak pilláskodtunk volna bele a szerv arcába, nekünk is megbocsájtottak volna? Mondjuk jövő héten járunk arra. Kipróbáljuk Talponsíelők?
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »