Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Zakopane: ratrak szabadította ki a sípályára tévedt Audit

2020.01.05. | Szerző: Bata Attila
Nem telik el síszezon anélkül, hogy valamelyik autós tesztelné az autóját a sípálya haván. Legtöbben ilyenkor a GPS-t hibáztatják, de hallottunk már arról, hogy az alkohol is szerepet játszott ilyen kalandokban.
Kép: Tygodnik Podhalański
h i r d e t é s
Újabb történettel bővült az autós kalandok a sípályákon gyűjtemény, amelyből lent felsoroltunk néhányat, köztük az emlékezetes kékestetői esetet is.

A helyi újság beszámolója szerint tegnap Zakopane településen egy környékbeli Audi sofőrje tévedt a település sífutó-pályájára, ahol rövid próbálkozás után nem tudott továbbhajtani a hóban. A sofőr szerint a GPS vezette erre az útvonalra. Ahogy ilyenkor szokásos, a rendőrök megszondáztatták a sofőrt, aki nem fogyasztott alkoholt. A rendőrség 500 zlotys (kb. 39 ezer forint) bírságot szabott ki a sofőrre.

Érdekesség, hogy az egyik utas inzultálta az Audi kálváriájáról felvételeket készítő újságírót (lásd, videók lent). Aztán elhagyta a helyszínt, de fél órával később jelentkezett a rendőrségen, majd később az újságírótól is elnézést kért. Elmondása szerint ő fogyasztott alkoholt ...

A történet videókban elmesélve, időrendben visszafelé.
2020.01.05. 09:26:26 minerel
de miért ilyen kicsik a büntetések majd minden ilyen esetben?
Szólj hozzá Te is!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
További sítáborok
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »