91 évesen kocsikázott a sípályán a síelők között

2019.03.04. Bata Attila

Ezen még a sokat látott síelők is meglepődtek. Az egyik dél-tiroli síterepen egy 91 éves bácsika elhatározta, hogy ebédjét fent, a hegyi vendéglőben fogyasztja el. Beült a kocsijába, elindult az úton, aztán úgy döntött, hogy rövidít. Átvágott a sípályán a síelők között.
A dél-tiroli Trentino tartományban található Val di Fassa síterepén a Col Rodella részen egy 91 éves (más források szerint 92 éves) dél-tiroli lakos beszállt az autójába, hogy a hegyi vendéglőben ebédeljen. Menetközben elhagyta az utat, úgy döntött, hogy rövidít, így átvágott a pályán, a síelők között.

A sofőr nem igazán zavartatta magát a mellette csúszkáló síelőktől, sokkal jobban kiakadtak a síelők és a pályarendőrök, akik a közelben tartózkodtak. A rendőrök motoros szánnal közelítették meg a bácsikát, majd a fekete autót kivezették a sípályáról.

Távolban egy fekete autó
Ez a lerövidítés 30 eurós bírságot hozott a sofőrnek.

Korábban már írtunk cikkeket sípályára kerülő autósokról (lásd lentebb), de ezek az esetek akkor történtek, amikor a sípályán nem tartózkodott senki.
KOMMENTEK
minerel | 2019.03.04. 11:05
30Euro?? Az ebédje többe került volna. Simán bevonnám a jogsiját az öregnek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástipp
Garni Aritz csillagcsillagcsillagcsillag
A Garni Aritz 200 m-re található a Dolomiti Superski síliftjeitől. A szálláson kétágyas szobák vagy lakosztályok, wellness, fitness állnak a vendégek rendelkezésére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.