Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Obertauern: halálos ütközés a hóágyúval

2015.12.31. | Szerző: Bata Attila
Sajnos, folytatódik a sérülésekkel és halálos balesetekkel teli időszak a síterepeken. December utolsó napján egy cseh síelő szenvedett halálos balesetet miután előzés közben ütközött az előtte haladóval, majd fejjel nekivágódott egy hóágyúnak és belehalt a fejsérüléseibe.
h i r d e t é s
Ma délelőtt 10 órakor történt a szerencsétlenség Obertauern síterepén. Egy negyven éves cseh síelő próbált meg előzni két, előtte haladó, 18 éves német síelőt. Az egyik német fiatal időközben balra fordult, hogy elhagyja a pályát. Vele ütközött össze a hátulról érkező cseh síelő.

A cseh síelő a bukás után fejjel nekivágódott a közeli hóágyúnak, amely körül védőhálót is kihúztak. A balesetben életét vesztette. A német fiatal lábsérülést szenvedett és sokkot kapott. A jelentések nem szólnak arról, hogy viseltek-e bukósisakot.
2015.12.31. 20:55:40 cannibale
De jó, pár óra és indulunk a helyszínre :/
Ez tragikus és balszerencsés.
Részvét!
2016.01.04. 08:10:20 zbaka
"Az egyik német fiatal időközben balra fordult, hogy elhagyja a pályát."

Ezt kellene megérteni, hogy nem hagyjuk el a pályát anélkül hogy felnéznénk a hegyre. A fenti alapján gondolom, hogy az áldozat a pálya szélén próbált előzni (talán ez az egy lehetséges útvonala volt) és nem számított a hirtelen irányt váltó és a pályáról kicsúszó fiatalra.
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »