Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Obertauern: tilos a síelés este fél héttől másnap reggel 8-ig

2020.02.04. Bata Attila

Az utóbbi időszak sajnálatos esti síbalesetei után a helyi önkormányzat rendeletet hozott, hogy az egész síterepen tilos este fél héttől a pályákon síelni, néhány pályán már öt után!
Webkamera: ratrakok fényei munka közben Obertauernben
Webkamera: ratrakok fényei munka közben Obertauernben
Megkezdődött a síszünet az osztrák iskolákban, egyre zsúfoltabbak lesznek a síterepek a következő napokban. Valószínűleg egyre többen választják majd a síelés utáni szórakozást a hegyi hüttékben, amely után csúsznának le a sötétben.

Az elmúlt napok halálos balesete után a helyi önkormányzat szigorú rendeletet hozott: este 18:30 és másnap 8:00 óra között Obertauern összes pályáján tilos síelni. Ezen felül, azokon a pályákon, ahol rendszerint már korábban megkezdik az előkészítő munkákat, már délután öt órától tilos síelni. Ezek a pályák: Schaidberg, Gamsleiten 2, Seekareck, Panorama, Hochalm, Kringsalm, Seekarspitz, Hundskogel és Schönalm.

Ha az esti időszakban a pályán éri a baleset a síelőt, a síterep semmilyen felelősséget nem vállal.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Lüftenegger Panzió csillagcsillagcsillag
Felújított panzió Mauterndorf szívében, Grosseck felvonóitól 1,5 km-re, de Obertauern, Katschberg, Fanningberg is pár perc alatt elérhető. Kétágyas és családi fenyőburkolatú szobák, szauna, gazdag büféreggeli!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Neuwirt Mauterndorf csillagcsillagcsillag
Tradicionális szálloda Mauterndorf központjában, a Sírégióban, Grosseck, Fanningberg, Katschberg és Obertauern síterepek közelében. Szolgáltatások: síbusz, étterem, wellness, wifi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Lüftenegger hétvégi ház
Hangulatos, 8 szobás házikó Mauterndorf központjában kétágyas és egyágyas szobákkal, közös étkezővel. Obertauern, Grosseck, Katschberg és Fanningberg síterepei gépkocsival pár percre találhatóak.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.