Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Október 26-án új lifttel indul a síszezon Zermatt olasz oldalán

2024.10.24. Bata Attila

Egymás után a második évben kísérli meg a csodát az olasz Cervino Ski Paradise. A tavalyihoz hasonlóan idén is közel 11 hónapon át szeretnének nyitva tartani. A tervek szerint az október végén kezdődő szezon csak jövő szeptemberben fejeződik be! A nyáron elkészült egy új ülőlift is.
Cervino Ski Paradise
Cervino Ski Paradise
Kezdjük is az új lifttel. Az újjáépített Goillet nyomvonala természetesen nem változott, 2692 méterről indul és 3093-ra érkezik. Az új hatszemélyes liftet minden extrával felszereltek, amely manapság már dukál, így ülésfűtéssel és a „buborékkal” is, amely ebben a magasságban nagyon jól jöhet az utasoknak.
Nyitás hétvégén!
Nyitás hétvégén!
A 69 ülés gyorsabban felér a csúcsra az elődjénél, a korábbi 10 perc helyett most fele annyi idő is elég ehhez. A sebességet az EcoDrive rendszer szabályozza, amely a várakozó utasok számához igazítja a tempót. Ez a rendszer csendesebb, környezetbarát és hosszabb élettartamú üzemeltetést ígér, és nem mellesleg 20%-kos energiamegtakarítást. Az új liftet már nyáron átadták, amint ősszel a környező pályák hóviszonyai lehetővé teszik, be is indítják.

Cervinia az Aosta-völgytől egészen Zermattig terjedő hatalmas, kb. 350 kilométeres sírégió tagja. Az olasz részen az idén tavasszal rég nem látott mennyiségben havazott, így az utolsó „lenti pályát” hét hónap után, június elején zárták be.

A tervek szerint a fenti régiókban a most kezdődő szezon 2025. szeptember 7-ig kitart, és akkor tényleg csak egy rövid időre kell bezárni, és októberben már meg is kezdődhet a következő szezon.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.