Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Már keresik az önkénteseket a következő téli olimpiára

2012.09.08. Bata Attila

Már keresik az önkénteseket a következő téli olimpiára Pár héttel a londoni élmények után, de jelenleg is zajlik a paralimpia, így talán még sokan az olimpiai hangulat hatása alatt vannak. A nyári olimpia megrendezése lehetetlen lett volna az önkéntesek nélkül, akiknek az áldozatos munkájára 2014-ben Szocsiban is szükség lesz. Már lehet jelentkezni önkéntesnek!
A nagy versenyek és a fényes érmek mellett talán az önkéntesekről esett szó a legtöbbet az idei olimpián. Ők azok, akik szabadidejüket feláldozva kivették részüket a rendezvény lebonyolításából. A két londoni olimpián körülbelül 70.000 önkéntes dolgozott. Segítették a sportolókat, a szurkolókat, és igazából mindenkit, aki Londonba érkezett. Nélkülük lehetetlen lett volna ezeket a versenyeket megrendezni. Mindent elmond, hogy a záróünnepség legnagyobb tapsát az önkéntesek kapták, akik mindennap rengeteget dolgoztak - természetesen ingyen - az olimpia sikeréért.

Olimpia lesz két év múlva is, ezúttal a téli következik, az oroszországi Szocsiban. Természetesen ide is nagyon kellenek az önkéntesek, és a szervezőbizottság már el is kezdte a jelentkezők kiválasztását. Ha valaki szeretne ott lenni a téli olimpián és közelről figyelni a rendezvényt, akkor itt a nagy lehetőség.

Ha ez a kép jelenik meg a jelentkezési oldalon, akkor lehet tovább kattintani!
Ha ez a kép jelenik meg a jelentkezési oldalon, akkor lehet tovább kattintani!
A következő téli olimpiára 25.000 önkéntest várnak a szervezők, akiket Oroszország 26 helyszínén fognak majd munkára. A 18 és 80 év közötti jelentkezők jöhetnek szóba, és természetesen nem árt minél több nyelvet beszélni, de az angol kötelezőnek tűnik. Az előző téli olimpián az önkéntesek átlagéletkora 44 volt. A változatos feladatokért és az önkéntes munkáért a szervezők szállást, étkezést, és útiköltség-térítést biztosítanak.

Ha valakit érdekel a kaland, akkor ezen a weboldalon lehet angolul jelentkezni, de itt bőven van információ a jelentkezés feltételeiről is.
KOMMENTEK
fregs | 2012.09.08. 14:06
az angoltudás nem elég :/

KEY REQUIREMENTS:
- You are a Russian citizen, or a foreign citizen with Fluent conversational Russian
(...)

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.