Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Óriási ugratót építettek a híres amerikai stadionban

2016.02.15. Bata Attila

Hazánkban a baseball nem az egyik legismertebb sport. Így talán nem sokat mond itthon, hogy a sportág szentélyében, a Boston Red Sox stadionjában a múlt héten egy hatalmas, 43 méter magas rámpát építettek. Két napon át itt rendezték a látványos Big Air versenyt, amely felülmúlta a rendezők várakozásait.
A Fenway Park igazi fogalom Amerikában. A 103 éves stadion mára az amerikai örökség része, rengeteg emlékezetes meccset rendeztek itt. Nemcsak sportrendezvényeket tartanak, hanem pl. koncerteket. Aki számít, szinte mindenki koncertezett már itt. A múlt héten Big Air versenyt rendeztek, a 103 év alatt először. Egy hatalmas rámpáról ugrottak le a világ legjobb snowboardosai és síelői.

A 43 méter magas rámpa alig fért be a stadionba. A havat teherautókkal hozták be és terítették szét az ugratón.

A rendezők kissé aggódtak a rendezvény sikere miatt, de aztán megnyugodhattak. A két nap alatt közel 27 ezren látták a versenyeket, és rendkívül sikeres rendezvénnyé vált.

Valami hatalmasat sikerült építeni
Februárban amúgy is "holtszezon" van a stadionban, a baseball csapat bajnoksága szünetel, ilyenkor más rendezvényekkel kell megtermelni a bevételeket. Ezek közül a Big Air bizonyult a legsikeresebbnek. Bár sokan szeretnék jövőre is megismételni, de a rendezők szerint a 29 ezer darabból álló hatalmas rámpa megépítését nem minden évben tervezik bevállalni.

Az előkészületek
KOMMENTEK

KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.