Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Osztrák gleccserkörkép: hol síelhetünk most?

2016.09.26. Stánicz Balázs

Szeptember utolsó hetébe léptünk, a gleccsereken lassan kezdetét veszi a síszezon. Megnéztük hol síelhetünk ezen a héten és mikor nyit ki a többi osztrák gleccserpálya.
Hintertux a hétvégén
Hintertux a hétvégén
Az idei szeptember országszerte melegrekorddal búcsúzik, igaz a sokszor nyárias hetek közé két hidegbetörésnek is sikerült beférkőzni, mindegyik havazást hozott az osztrák gleccserekre. Jelenleg négy osztrák sípályán húzhatjuk a szezon első íveit, Hintertuxon, Pitztalon, Söldenben és Mölltalon. Stubai a mostani hétvégén nyithat ki, Kaprun, Kaunertal és Dachstein október első heteiben. Egyelőre marad a napsütéses idő az osztrák hegyek felett, havazásra legkorábban október első hetében számíthatunk.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Angela Apartment & Chalet
Főként nagyobb családok és baráti társaságok részére ajánlott apartmanház, 3 db 110 m2-es méretű, egyenként 8-10 fős lakással és egy új, 8 fős chalettel. A környékbeli sípályák 6-12 km-re találhatóak. Szolgáltatások: WIFI, sítároló, parkoló, játszótér, éttermek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (9)
Hotel Sonnhof Rauris csillagcsillagcsillag
A 45 szobás Hotel Sonnhof Rauris egy magyar családi tulajdonban lévő, sí- és motorosbarát szálloda a festői Rauris üdülőfaluban. A hotelben bár, medence, fallabda pálya, szauna áll a vendégek rendelkezésére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Tauernsuites Mitterwirt
30 db modern részben kutabarát apartman 2-10 fő részére Piesendorf településen, Kaprun/Kitzsteinhorn síterepétől 4,5 km-re, Zell am See-től kb. 6 km-re. A főépületben wellness részleg és egy étterem is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.