Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Osztrák gleccserkörkép: hol síelhetünk most?

2016.09.26. Stánicz Balázs

Szeptember utolsó hetébe léptünk, a gleccsereken lassan kezdetét veszi a síszezon. Megnéztük hol síelhetünk ezen a héten és mikor nyit ki a többi osztrák gleccserpálya.
Hintertux a hétvégén
Hintertux a hétvégén
Az idei szeptember országszerte melegrekorddal búcsúzik, igaz a sokszor nyárias hetek közé két hidegbetörésnek is sikerült beférkőzni, mindegyik havazást hozott az osztrák gleccserekre. Jelenleg négy osztrák sípályán húzhatjuk a szezon első íveit, Hintertuxon, Pitztalon, Söldenben és Mölltalon. Stubai a mostani hétvégén nyithat ki, Kaprun, Kaunertal és Dachstein október első heteiben. Egyelőre marad a napsütéses idő az osztrák hegyek felett, havazásra legkorábban október első hetében számíthatunk.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Hotel Grauer Bär csillagcsillagcsillagcsillag
Az Innsbruck központjában lévő Hotel Grauer Bär 196 felújított szobával várja vendégeit karnyújtásnyira az óvárostól. A környékbeli sípályákra a szálloda előtt megálló síbusszal juthatunk el, a Nordpark síterephez vezető fogaskerekű vasút pedig 200 m-re található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alphotel Innsbruck csillagcsillagcsillagcsillag
Modern szálloda Innsbruck külterületén, a Nordkette fogaskerekű megállótól 3,5 km-re. Panoráma-wellness-szauna részleg a szálloda legfelső emeletén!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Sporthotel Cristall csillagcsillagcsillagcsillag
A magyar alkalmazottakkal üzemelő szálloda a Stubai-völgyben, Fulpmesben található, 1,5 km-re Schlick 2000-től, a gleccser pályáitól pedig 23 km-re. Kétágyas szobák, családi apartman és hatalmas lakosztály várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.