Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Lélegzetelállító kötéltánc a tízéves Paradiski kabinjain

2013.10.10. 2013.12.09. Bata Attila | frissítve: 2013.12.09.

Az idén ünnepli 10. évfordulóját Paradiski, vagyis a két egyesült síterep La Plagne és Les Arcs. Az évforduló alkalmából ismét valami látványossal készülnek a helyiek. A két síterepet összekötő híres lift kabinjai között kifeszített drótkötélen fog két kötéltáncos járkálni, mindezt 380 méter magasban!
Paradiski Gravity - az eseményt december 16-án tervezik
2003. december 20-án adták át a Vanoise Express, amely akkor is és azóta is az egyik legimpozánsabb építménynek számít a világ síliftjei között. Ezzel a liftkapcsolattal a két szomszédos síterep, La Plagne és Les Arcs, egy verhetetlen párost alkotott. A nagy örömbe csak egy kis üröm vegyült a 2007/2008-as szezonban, amikor késve fedezték fel, hogy a lift drótkábelei elhasználódtak, és kábelcsere miatt az egész szezonban állt a lift.
Paradiski Gravity
A 10. évfordulót december 16-án ünneplik egy izgalmasnak ígérkező rendezvénnyel. A Paradiski Gravity névre elkeresztelt programban a híres lift két hatalmas kabinját kötéllel kötik majd össze, amelyen két ismert extrém sportoló Julien Millot és Tancrede Melet fog majd járkálni. Ahogy a képen is látható a nem mindennapi mutatványt egy 60 méter hosszú kötélen adják majd elő, 380 méter magasan a földfelszíntől.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.