Menü ≡

Putyin megint síelt egyet két tárgyalás között

2019.02.14. | Szerző: Bata Attila
Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin síeléseiről már korábban is írtunk, tegnap újabb jelét adtak annak, hogy a diplomáciát ki lehet vinni a sípályákra is.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
h i r d e t é s
Az egykori szovjet államok vezetői a tengerparti üdülőtelepen, a 2014-es téli olimpia helyszínén tartják megbeszélésüket. Orosz sajtóértesülések szerint Putyin gondolt egyet és meghívta síelésre a fehérorosz köztársasági elnököt, Aljakszandr Lukasenkát. A tanácskozás szünetében fogták magukat és kimentek egyet síelni a közeli síterepre.

Jelentések szerint mindketten két darab, egyenként 1 kilométer hosszú kék pályán csúsztak le. Kisebb meglepetésre a biztonsági intézkedéseket nem vitték túlzásba. Sem a síterepet, de még a pályákat sem zárták le.

Természetesen sokan felismerték Putyint. Volt, aki megkérdezte, hogy próbálta-e már a snowboardot. Az államfő azt válaszolta, hogy még sosem, talán jövőre, de a síelést nemesebbnek, előkelőbbnek tartja.

Ahogy a videóban is látható Putyin elbeszélgetett a síelőkkel, sőt, még közös képeken is pózolt.

2019.02.14. 23:02:59 Tobzoska
Nem bírom ugyan Putyint, de mégiscsak faszább gyerek, mint a mi diktátorunk. Aki már a látszatra sem ad, s mangalica testalkata már csak kolbász meg pálinkafesztiválok látogatására teszi alkalmassá.
2019.02.15. 08:29:33 bouquetk
Elbeszélgetett a síelőkkel, pedig le is lövethette volna őket.
2019.02.15. 19:53:20 lipcsei
tobzoska!
A poltikát ne hozd be a portálba mert nagyon sok embernek más a véleménye mint neked.
2019.02.16. 13:52:53 boomen
Ennyi még belefér! Igaz is, vicces is.
Szólj hozzá Te is!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »