Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Részeg skótot kellett hajnalban kimenteni a síliftből

2013.01.05. Bata Attila

Ismét az a furcsa eset történt, hogy valaki a síliften töltötte az éjszakát, de ezúttal senkit sem felejtettek fenn a liften zárás után. Erősen alkoholos állapotban a francia Val d'Isére síterepének egyik liftjére mászott fel egy skót. Miután kijózanodott, már túl veszélyes lett volna lejönni a tűzoltók segítsége nélkül.
Munkában a tűzoltók (Kép: www.ledauphine.com / Benoit Launay)
Azt nem tudni, pontosan mikor, egyes források szerint még szerda éjszaka mászott fel egy skót fiatalember a francia Val d'Isére síterep Rogoney ülőliftjére. A liftoszlopra épített lépcsőn, amelyet a karbantartók is használnak, ment fel a 8-10 méter magas oszlop tetejére, majd valahogy sikerült beülnie egy közeli ülőszékbe.

A hidegben előbb-utóbb eljött a kijózanodás pillanata is, és szeretett volna visszatérni a földre. Ez a francia tűzoltók szerint csütörtök hajnalban 3:50-kor történt, ekkor kapták meg a skót segélyhívását, aki józanon (szerencsére) már nem vállalta el a lemenetelt. Hajnal ötkor már biztonságba került, miután a helyi tűzoltók lehozták a liftről.
KOMMENTEK
Bukfenc | 2013.01.05. 16:32
Az emberi hülyeség határtalan!:))
Fidosan | 2013.01.05. 16:56
Igen, ezek ilyenek :)))) bár csak egy bizonyos réteg hálistennek, skóciában élek 7.-ik éve, a sípályákon a gond itt is kb ugyan ezzel a kategóriával van, a fiatal, drogos, alkoholista viszonylag jómódő réteggel, a világon mindenhol utálják őket, legyen az nyáron spanyolország, hollandia, vagy télen francia ( kedvenc helyeik :) pl volt hogy Cairngormban mikor másodszor gombázott oldalról majdnem el egy csurigyuri deszkával, a liftnél nyakoncsíptem, kilátásba helyeztem neki hogy kiütom a bukójából,piaszaga nem volt, de a szemén látszott annyira be van füvezva, azt sem tudja merre van arccal, mikor szóltam a liftesnek hogy kissé veszélyes a figura, a vállát vonogatta hogy amíg balesetet nem csinál nem tud mit tenni, mikor meg mondom deeee full be van tépveee erre meg ő... ééés ? itt majdnem mindenki :))))
Fixer98 | 2013.01.06. 15:40
Mákja volt, hogy nem volt hidegebb!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.