Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Saas Fee: 30 éve forgatták azt a karácsonyi dalt

2014.11.28. Bata Attila

Hogy melyiket? Azt, amelyik állandóan szólt a nyolcvanas években. Az angol duó, The Wham!, harminc évvel ezelőtt forgatta a Last Christmas című daluk videó klipjét a svájci síterepen. Ebből az alkalomból még ünnepségeket is rendeznek, de egy hétre az árakat is visszaviszik a nyolcvanas évek szintjére.
Bár az egyik legismertebb karácsonyi dal, de mégsem lett sosem első a brit slágerlistán. 1984 karácsonyán a listát az afrikai éhezők megsegítésére kiadott kislemez vezette, így a Wham-nek esélye sem volt az első helyre. Igaz a segélydalban is részt vettek, sőt, a még Last Christmas dal bevételeit is felajánlották a jótékonysági akcióhoz. Azóta ez a dal minden idők legtöbb példányában eladott kislemeze, amely sosem lett első.

Wham! - Last Christmas - 1984
A dal videó klipjét a svájci síterepen, Saas Fee-ben vették fel, ahol az idén ünneplik a klip forgatásának 30. évfordulóját. Ennek alkalmából december 6. és 19. között, valamint január 10. és 23. között a síterep néhány olyan kedvezményes csomaggal várja a vendégeket, amelyek árát utoljára a nyolcvanas években számoltak fel errefelé.

Természetesen lesznek koncertek is, sőt, még egy George Michael hasonmás verseny is. Ha nem mondtuk volna, akkor még a Wham! duó egyik tagjaként szerepelt. Talán azért lehet egy kissé fura ebben a videóban (a nyolcvanas évek séróján kívül), mert ez volt az utolsó alkalom, hogy megborotválkozott egy felvétel kedvéért, azóta csak borostásan szerepel mindenhol. 
KOMMENTEK
Solar Eclipse | 2014.11.29. 12:25
Pont januar 9 foglaltam szallast. Remek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.