Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sípályát avattak a csömöri Decathlon áruház mellett

2020.10.16. sielok.hu

A mai napon hivatalosan is felavatta a Babos Síklub második műanyag borítású sípályáját a csömöri Decathlon áruház mellett. Egy mesterségesen kialakított dombon kapott helyett a két lesikló pályából álló tanpálya, melyen összesen 1000 négyzetméter műanyagot fektettek le.
A nagyobb sípálya hossza 50 méter, kifutóval együtt. A pályához egy húzólift is tartozik, melyet Németországból szereztek be a síiskola tulajdonosai.
"Célunk a kezdetektől az volt, hogy megszerettessük a sísportot a gyerekekkel. Ez az új pálya hozzásegít bennünket ahhoz, hogy még több gyereket tudjunk megtanítani síelni. Szeretnénk, ha ez a hely a "Béke szigete" lenne, ahol mindig mosolygós arcokat lehet látni. A gyerekek nagyon élvezik a lesiklást, a szabad levegőn töltött mozgás pedig erősíti az immunrendszerüket, ami most a járvány idején kiemelten fontos szempont." - emelte ki Babos Sándor a síiskola vezetője. Rövid megnyitó beszédében támogatta a sípálya megnyitását Fábri István, Csömör polgármestere, valamint Murvai Ervin, a Decathlon csömöri áruházának igazgatója is.
A csömöri pályán már megkezdődött a gyerekek oktatása.
A csömöri pályán már megkezdődött a gyerekek oktatása.
A csömöri tanpályán a Síklub zuglói pályájához hasonlóan már megkezdődött a gyerekek oktatása, folyamatosan lehet jelentkezni tanfolyamokra. A gyerekkel képzett oktatók foglalkoznak, és a helyszínen lehetőség van felszerelés bérlésére is. A sípályák tövében egy fűtött konténerházban lehet átöltözni és melegedni.
Babos Sándor, a Síklub alapítója avatta fel a csömöri sípályát.
Babos Sándor, a Síklub alapítója avatta fel a csömöri sípályát.
A sípálya létrehozásában a Babos Síklub stratégiai partnere volt a Decathlon sportáruház, mely a síkölcsönző felszerelését is biztosítja. Az áruház és a sípálya között pedig egy kerékpárosok számára kialakított pumpapályát alakítottak ki, melyet szabadon használhatnak a bringások.
A Decathlon áruház mellett egy kerékpárosoknak létrehozott kivilágított pumpapálya is létesült - ez ingyenesen használható!
A Decathlon áruház mellett egy kerékpárosoknak létrehozott kivilágított pumpapálya is létesült - ez ingyenesen használható!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.