Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Síugrás: Vörös Virág sporttörténelmi pontszerzése

2019.08.19. | Szerző: Magyar Sí Szövetség
A kőszegi síugró a 23. helyen végzett a vasárnapi GP versenyen, és ezzel pályafutása első pontjait gyűjtötte be. Ezzel a bravúrral első magyarként végzett pontszerző helyen a Grand Prix versenyen, ezúttal a csehországi Frenstatban.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
„A szél viszonyok nem alakultak szerencsésen az első forduló folyamán, így kedvezőtlen körülmények között kellett ugrania. Majd a második fordulóban kisebb hiba csúszott be az ugrásnál. Nagyobb szerencsével könnyen a top 15-be kerülhetett volna. Mindenesetre ez is remek teljesítmény Vörös Virágtól, aki a legjobb eredményét érte el, és az első GP pontjait szerezte meg.” – nyilatkozat Virág edzője, Vasja Bajc.
A pontszerző ugrás
"A Nyári Világ Kupa utolsó állomásán sikerült először a 40-be kvalifikálnom, majd a legjobb 30 közé kerülnöm a versenyen, ami már pontokat ér! 23.helyen végeztem. Összességében azt mondhatom, hogy elégedett vagyok a hétvégével, hiszen végre sikerült a pontszerzők közé kerülnöm. Egy picit azért jobban is sikerülhetett volna, elrontottam a második ugrásnál az érkezést, ezért nem kaptam elég jó stíluspontokat. Ettől eltekintve azért boldog vagyok, nagyszerű érzés látni, hogy a kemény munka és kitartás kifizetődő. Ez az eredmény az eddigi pályafutásom legjobbja" - értékelte teljesítményét Vörös Virág a Grand Prix-n elért pontszerző helyezése után.

A Grand Prix ugyanolyan erősségű versenysorozat, mint a világkupa, ezért ez az eredmény bizakodásra ad okot síugrónk soron következő GP és világkupa versenye előtt.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 295 vendég és 33 regisztrált felhasználó látogatja.