Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kilátóteraszt adtak át Steinplatte síterepén

2009.09.23. Bata Attila

Kilátóteraszt adtak át Steinplatte síterepén A német-osztrák határon található Steinplatte síterepe egy újabb látványossággal gazdagodott az idei szezon előtt. A Triassic parkban a szikláról a levegőbe kilógó teraszt építettek, valami hasonlót a többi tiroli síterep teraszaihoz, ahonnan fantasztikus élmény lehet a távolba vagy a hatalmas mélységbe lenézni.
A terasz megépítéséhez 30 tonna acélt, és nyolc tonna egyéb építőanyagot, köztük üveget használtak fel. A terasz végül is 15 méterrel lóg be a szakadék felé, és 70 méterrel emelkedik a talaj felett. A terasz 150 négyzetméteres alapterületének egy részét törtezüst színű üvegekkel fedték le, így akár a talpunk alatt is lenézhetünk a mélybe. Az építkezés teljes költsége 400.000 euróba került. Érdekesség, hogy a teraszt a Valenta cég építette, amely jelenleg a Dél-Afrikában, a következő évi futball világbajnokság színhelyeinek a stadionjait is építi.

A Triassic Parkot tavaly adták át, és hamar megkedvelték a látogatók, az idei szezonban naponta 600-1000 turista kereste fel. A park és az új terasz a síterep kabinos liftjével közelíthető meg. Az új panoráma terasz átadásával ez a szám várhatóan emelkedni fog.

Utazás kabinos lifttel a parkhoz, kilátás a síterepre, park látványosságai, a terasz, káprázatos kilátás a teraszról a közeli-távoli hegyekre
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástipp
Boutique Hotel Bruggwirt csillagcsillagcsillagcsillag
A 4 csillagos Boutique Hotel Bruggwirt St. Johann in Tirol központjában található, 900 m-re a sífelvonótól. Szobái egyedi bútorokkal és dizájnelemekkel berendezettek, egy részük kilátással a kitzbüheli hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.