Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kilátóteraszt adtak át Steinplatte síterepén

2009.09.23. Bata Attila

Kilátóteraszt adtak át Steinplatte síterepén A német-osztrák határon található Steinplatte síterepe egy újabb látványossággal gazdagodott az idei szezon előtt. A Triassic parkban a szikláról a levegőbe kilógó teraszt építettek, valami hasonlót a többi tiroli síterep teraszaihoz, ahonnan fantasztikus élmény lehet a távolba vagy a hatalmas mélységbe lenézni.
A terasz megépítéséhez 30 tonna acélt, és nyolc tonna egyéb építőanyagot, köztük üveget használtak fel. A terasz végül is 15 méterrel lóg be a szakadék felé, és 70 méterrel emelkedik a talaj felett. A terasz 150 négyzetméteres alapterületének egy részét törtezüst színű üvegekkel fedték le, így akár a talpunk alatt is lenézhetünk a mélybe. Az építkezés teljes költsége 400.000 euróba került. Érdekesség, hogy a teraszt a Valenta cég építette, amely jelenleg a Dél-Afrikában, a következő évi futball világbajnokság színhelyeinek a stadionjait is építi.

A Triassic Parkot tavaly adták át, és hamar megkedvelték a látogatók, az idei szezonban naponta 600-1000 turista kereste fel. A park és az új terasz a síterep kabinos liftjével közelíthető meg. Az új panoráma terasz átadásával ez a szám várhatóan emelkedni fog.

Utazás kabinos lifttel a parkhoz, kilátás a síterepre, park látványosságai, a terasz, káprázatos kilátás a teraszról a közeli-távoli hegyekre
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástipp
Boutique Hotel Bruggwirt csillagcsillagcsillagcsillag
A 4 csillagos Boutique Hotel Bruggwirt St. Johann in Tirol központjában található, 900 m-re a sífelvonótól. Szobái egyedi bútorokkal és dizájnelemekkel berendezettek, egy részük kilátással a kitzbüheli hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.