Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Halálos baleset Semmeringen a hétvégén

2008.12.01. Bata Attila

Halálos baleset Semmeringen a hétvégén Rosszul kezdődött a szezon a közeli Stuhleck (Semmering) síterepén. Egy 79 éves osztrák nyugdíjas olyan szerencsétlenül bukott a nap végén, hogy azonnal életét vesztette a helyszínen. Ezen felül egy szlovák hódeszkás is medencetörést szenvedett a Funparkban.
Szombat délután már befejezte a síelését a közeli Mürzzuschlagból érkezett nyugdíjas, amikor a kijelölt pályákon kívül próbált lecsúszni a parkolóban hagyott autójához, és olyan szerencsétlenül bukott, hogy már nem lehetett rajta segíteni.

A rendőrség beszámolója szerint a 79 éves férfi az ’E’ jelű Sonnen felvonótól próbált lecsúszni a parkolóhoz. Felvette azt a pózt, amivel a leggyorsabban érhet le, összeszorított térdek, kissé beguggolva, de sajnos nem vette észre az útjába eső nagyobb hókupacot, amelyet korábban a pályagépekkel túrtak össze. Nagy sebességgel próbált átcsúszni a hókupacon, de a lécei beragadtak a hóba, ő pedig olyan szerencsétlenül zuhant a földre, hogy közben a nyakát törte. A nyugdíjas, aki a bukás pillanatában bukósisakot viselt azonnal szörnyethalt a helyszínen.

Szinte ugyanebben az időben egy súlyos baleset történt a közeli Funparkban. Egy szlovák hódeszkás szenvedett medencesérülést egy rosszul sikerült ugrás végén.
KOMMENTEK

Szállástippek
Hirschenhof Apartmanház
A 90 férőhelyes apartmanház a Semmering-Stuhleckre vezető négyülős lift alsó állomásától 300 méterre található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Sporthotel am Semmering csillagcsillagcsillag
Semmering - Zauberberg sípályái mellett, Stuhlecktől pedig kb. 6 km-re található ez a 3 csillagos szálloda. Wellness: medence, fitneszterem, szolárium, masszázs.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Althammerhof
Az Althammerhof modern, 60 m²-es jól felszerelt apartmanokat kínál egy családi juhtenyésztő farmon, Semmering-Hirschenkogeltől kb. 13 km-re.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.