Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Halálos baleset Semmeringen a hétvégén

2008.12.01. | Szerző: Bata Attila
Halálos baleset Semmeringen a hétvégén Rosszul kezdődött a szezon a közeli Stuhleck (Semmering) síterepén. Egy 79 éves osztrák nyugdíjas olyan szerencsétlenül bukott a nap végén, hogy azonnal életét vesztette a helyszínen. Ezen felül egy szlovák hódeszkás is medencetörést szenvedett a Funparkban.
h i r d e t é s
Szombat délután már befejezte a síelését a közeli Mürzzuschlagból érkezett nyugdíjas, amikor a kijelölt pályákon kívül próbált lecsúszni a parkolóban hagyott autójához, és olyan szerencsétlenül bukott, hogy már nem lehetett rajta segíteni.

A rendőrség beszámolója szerint a 79 éves férfi az ’E’ jelű Sonnen felvonótól próbált lecsúszni a parkolóhoz. Felvette azt a pózt, amivel a leggyorsabban érhet le, összeszorított térdek, kissé beguggolva, de sajnos nem vette észre az útjába eső nagyobb hókupacot, amelyet korábban a pályagépekkel túrtak össze. Nagy sebességgel próbált átcsúszni a hókupacon, de a lécei beragadtak a hóba, ő pedig olyan szerencsétlenül zuhant a földre, hogy közben a nyakát törte. A nyugdíjas, aki a bukás pillanatában bukósisakot viselt azonnal szörnyethalt a helyszínen.

Szinte ugyanebben az időben egy súlyos baleset történt a közeli Funparkban. Egy szlovák hódeszkás szenvedett medencesérülést egy rosszul sikerült ugrás végén.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »