Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Stuhleck: kedvezményes nőnapi síelés szombaton

2014.03.07. Bata Attila

A nemzetközi nőnap még nem mindenhol veszett a feledés homályába. Vannak síterepek, amelyek ebből az alkalomból kedvezményekkel várják a hölgy vendégeket. Bizonyára több síterep is él ezzel a lehetőséggel, de az biztos, hogy a hölgyek szombaton Stuhlecken (Semmering) olcsóbban síelhetnek.
Öteurós kedvezménnyel várják szombaton Stuhlecken a hölgyeket. A „normál” jegy továbbra is 38,50 euróba kerül majd, de a hölgyek 33,50-ért válthatnak napijegyet erre a napra. A fenti, W11 panorámavendéglőben 14:00 és 15:00 között Ladies Happy Hour-t tartanak, vagyis ebben az órában a hölgyek két italért csak egynek az árát fizetik majd.

Webkamera kép vasárnapról
Webkamera kép vasárnapról
A síterepen nagy szeretettel várják a hölgyeket, az igazgató szerint kitűnő pályaviszonyokat találunk most a Stuhlecken. Azt már csak mi tesszük hozzá halkan, hogy nem szerencsés túlzott várakozásokat támasztani a márciusi hóviszonyokkal szemben, különösen egy ilyen enyhe időszak után.

A családoknak még hasznos információ lehet, hogy a családdal síelő, 2008-ban vagy később született gyerekek síeléséért nem kell fizetni, ők ingyen használhatják a lifteket.

KOMMENTEK

Szállástippek
Cafe-Pension s`Platzl csillagcsillag
A panzió Spital am Semmering település főutcáján fekszik, közúton mindössze 450 m-re Stuhleck sípályáitól. A ház aljában kávézó, míg a felső részén 2, illetve 2+1 ágyas szobák, illetve egy 6 fős apartman található. Ellátás: reggeli, vacsora. Parkoló, Wi-Fi, sítároló, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Sporthotel am Semmering csillagcsillagcsillag
Semmering - Zauberberg sípályái mellett, Stuhlecktől pedig kb. 6 km-re található ez a 3 csillagos szálloda. Wellness: medence, fitneszterem, szolárium, masszázs.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chalet Stuhleckblick
2 db, egyenként 4 fős, kb. 50 m2-es modern üdülőház, kb. 80 méterre a legközelebbi stuhlecki húzólifttől és sípályától! Felszereltség: saját hordószauna, nappali, 2 db hálószoba, wifi, smart TV.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.