Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Stuhleck: kedvezményes nőnapi síelés szombaton

2014.03.07. Bata Attila

A nemzetközi nőnap még nem mindenhol veszett a feledés homályába. Vannak síterepek, amelyek ebből az alkalomból kedvezményekkel várják a hölgy vendégeket. Bizonyára több síterep is él ezzel a lehetőséggel, de az biztos, hogy a hölgyek szombaton Stuhlecken (Semmering) olcsóbban síelhetnek.
Öteurós kedvezménnyel várják szombaton Stuhlecken a hölgyeket. A „normál” jegy továbbra is 38,50 euróba kerül majd, de a hölgyek 33,50-ért válthatnak napijegyet erre a napra. A fenti, W11 panorámavendéglőben 14:00 és 15:00 között Ladies Happy Hour-t tartanak, vagyis ebben az órában a hölgyek két italért csak egynek az árát fizetik majd.

Webkamera kép vasárnapról
Webkamera kép vasárnapról
A síterepen nagy szeretettel várják a hölgyeket, az igazgató szerint kitűnő pályaviszonyokat találunk most a Stuhlecken. Azt már csak mi tesszük hozzá halkan, hogy nem szerencsés túlzott várakozásokat támasztani a márciusi hóviszonyokkal szemben, különösen egy ilyen enyhe időszak után.

A családoknak még hasznos információ lehet, hogy a családdal síelő, 2008-ban vagy később született gyerekek síeléséért nem kell fizetni, ők ingyen használhatják a lifteket.

KOMMENTEK

Szállástippek
Althammerhof
Az Althammerhof modern, 60 m²-es jól felszerelt apartmanokat kínál egy családi juhtenyésztő farmon, Semmering-Hirschenkogeltől kb. 13 km-re.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Gesslbauer
45 ágyas családi fogadó nagyjából félúton Semmering-Stuhleck (2,5 km) és Semmering-Hirschenkogel (3 km) között. 2, 3 és 4 ágyas szobák reggelivel, szauna, pihenőterem és sószoba.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hirschenhof Apartmanház
A 90 férőhelyes apartmanház a Semmering-Stuhleckre vezető négyülős lift alsó állomásától 300 méterre található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.