Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Stuhleck-Semmering: csütörtöktől skibob világbajnokság

2014.02.26. Bata Attila

Csütörtökön kezdődik a közeli Stuhleck (Semmering) síterepén a 36. skibob világbajnokság. Aki arra jár, megnézheti a versenyt, de mindenekelőtt ezt az érdekes eszközt, amelyet érdemes kipróbálni is. A világbajnokság szombatig tart és az 1a pályát fogják lezárni a verseny miatt.
Szerda este a hivatalos megnyitóval veszi kezdetét ennek a sportágnak a világbajnoksága, amelyre 120 versenyzőt várnak a szervezők. A résztvevők listáját böngészve magyar versenyzőt nem találtunk, a versenyzők nagy részét az osztrákok adják, de az is érdekes, hogy a csehek milyen szép számban képviseltetik magukat.

Az alpesi síversenyekhez hasonlóan itt is lesznek Super-G (már csütörtökön), szlalom és óriás-műlesikló futamok. A versenyeket a síterep 1a pályáján rendezik, az érdeklődőket ide várják. A pálya nehéz, de van rajta hó bőven a rendezők szerint. Tervek szerint a három szakág versenyeit szombatig megrendezik és vasárnap már szabad lesz a pálya.

Aki még nem hallott erről a sportról, további információt itt talál, vagy nézze meg a tavalyi világbajnokságról készült összefoglalót:

KOMMENTEK

Szállástippek
Chalet Stuhleckblick
2 db, egyenként 4 fős, kb. 50 m2-es modern üdülőház, kb. 80 méterre a legközelebbi stuhlecki húzólifttől és sípályától! Felszereltség: saját hordószauna, nappali, 2 db hálószoba, wifi, smart TV.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hirschenhof Apartmanház
A 90 férőhelyes apartmanház a Semmering-Stuhleckre vezető négyülős lift alsó állomásától 300 méterre található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Cafe-Pension s`Platzl csillagcsillag
A panzió Spital am Semmering település főutcáján fekszik, közúton mindössze 450 m-re Stuhleck sípályáitól. A ház aljában kávézó, míg a felső részén 2, illetve 2+1 ágyas szobák, illetve egy 6 fős apartman található. Ellátás: reggeli, vacsora. Parkoló, Wi-Fi, sítároló, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.