Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Szlovákia: 50 síterep nyílik meg az ünnepekre

2017.12.21. | Frissítve: 2017.12.22. | Szerző: Bata Attila
Tegnap körülbelül 15 síterepen lehetett síelni északi szomszédunknál, ez a szám az ünnepekre akár 50 darabra is emelkedhet. Fontos, hogy különösen hétközi indulás előtt tájékozódjunk, hiszen a kisebb terepek még nem nyitnak ki naponta, hanem csak hétvégenként.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Eddig is lehetett síelni hétvégenként a selmecbányai Salamandra síterepen, mától már mindennap nyitva tartanak.

Donovalyban péntektől nyitják meg a meredekebb (Nova Hola) oldalt. Itt beindul a telemix felvonó és a mellette található pálya is.

Pénteken startol a Rózsahegy melletti Malino Brdo. Idén ünneplik az 50. születésnapjukat, 1967-ben adták át az akkori Csehszlovákiában legmodernebbnek számító kabinos liftjüket. A jó hír, hogy idén nem emelték a bérletek árát, tavalyi árakon lehet síelni.

A magyarok körében is népszerű Tále szombaton, december 23-án nyit. Két nappal később Mýto pod Ďumbierom is megkezdi a szezont.

Idén egyetlen ülőliftet építettek Szlovákiában, ezt egy ingyenes síeléssel egybekötött napon adják át szombaton a Bélai-Tátrában található Zdiar-Strachan síterepen.

A múlt héthez képest valamelyest javultak a hóviszonyok. A Tátrák magasabb részein többször is havazott, az alacsonyabban fekvő síterepeken pedig elég hideg volt a hóágyúzáshoz.
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »