Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szlovénia: újra működnek a síterepek a jégkárok után

2014.02.07. sielok.hu

Az előző napokban a lefagyott Szlovénia képe járta be a világsajtót. A hatalmas havazás és az ónos eső következtében rengeteg probléma keletkezett az áramellátásban, amely a síterepeket is érintette. Úgy tűnik, mostanra nagyjából visszaállt a rend, az alábbi információkat közvetlenül a síterepektől kaptuk.

Krvavec

Lika Vrancic (marketing vezető) tájékoztatása szerint a jegesedés miatt szerencsére nem történt kár az infrastruktúrában (liftek, épületek, utak stb.), mert az ónos eső 1000 méter alatt esett és az síközpont ennél magasabban található.

Ettől függetlenül az áramkimaradás őket is érintette, viszont mára minden helyre állt és üzemel a síterep. Ma elég erős szél volt, ezért a fenti pályákat is lezárták. Hétvégén és a jövő hét elején igazi télies, hóban gazdag időt várnak, de a jövő hét közepétől szuper feltételek lesznek!

Maribor-Pohorje

Itt elhárították az áramkimaradás miatti problémákat. A síterep zavartalanul üzemel tegnap óta. Ma az összes lift működött és a pályák kb. 2/3 részre, de a jövő hét elején ide is ígér az előrejelzés némi havazást, így akár már több pályát is meg fognak tudni nyitni.

Rogla

Marija Hren, marketinges vezető szerint a nemzetközi sajtóban megjelent elrettentő képek Szlovéniáról nagyon sok kárt jelentettek Roglának annak ellenére, hogy a síterep stabilan működött mindvégig. Egy-két kispályát leszámítva működik az egész pályarendszer, a hóviszonyok tökéletesek. Jövő héten teltházuk lesz, nagyon sok vendég érkezik Magyarországról is. Némi havat várnak ők is, ami tovább javítja a helyzetet.

Golte

Ide visszatért az élet, már majdnem az összes lift és pálya üzemel.
KOMMENTEK

Szállástippek
Forest Hotel Videc csillagcsillagcsillag
Újszerű, 3 csillagos hotel a maribori kiskabinos lift felső állomása közelében, 300-500 méterre a sípályáktól. A vendégek kedvezményesen használhatják a szomszédos Bolfenk WellNest Centrum szolgáltatásait!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Arena csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
A négycsillagos Hotel Arena közvetlenül a maribori sípályák lábánál található, a kétüléses lift völgyállomásnál. Szolgáltatásai: étterem, bár, pezsgőfürdő, szaunák, fitneszterem, relaxációs terem, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Vilaraj
Felújított alpesi stílusú apartmanok és szobák az erdő szélén, csendes helyen, csodás kilátással a Dráva-völgyre, a maribori sífelvonótól 7,7 km-re.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.