Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kis síterepek Tátrai Mini Sírégiót alapítottak

2008.12.09. Bata Attila

Kis síterepek Tátrai Mini Sírégiót alapítottak Három apró, magas-tátrai síterep jelentette be, hogy az idei szezontól egységesen elfogadják egymás bérleteit saját pályáikon, így a közös bérlettel síelhető pályák száma 14-re, a pályák hossza pedig összesen 6400 méterre emelkedik.
Tátrai Mini Sírégió néven egyesíti erőit három külön gazdálkodást folytató magas-tátrai síterep. A három síterepből kettő a Lopušná-völgyben található, a harmadik pedig a Snowpark Lučivná, amely körülbelül egy kilométerre található Svit településtől. Itt négy darab Tátrapoma húzólift található, összesen 800 fő/órás kapacitással. Síkölcsönző, síiskola, étterem, és snowtubing található az inkább kezdők részére alkalmas síterepen. A napijegy 550 korona a felnőttek, és 380 korona a gyermekek részére.

A haladóbbaknak inkább a Lopušná-völgy - Ski center ajánlható. A harmadik helyen, a Lopušná-völgy Ski Chem terepén öt húzólift összesen 2400 főt tud szállítani óránként, a síterep szolgáltatásai megegyeznek az előbb említett Snowpark Lučivná lehetőségeivel. Ezen felül bizonyos napokon esti síelés is lehetséges.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.