Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Megkezdődött az idei szezon a Csorba-tónál

2008.11.22. Bata Attila

Megkezdődött az idei szezon a Csorba-tónál Szombat reggel a magas-tátrai Csorba-tó (Štrbské Pleso) síterepén megkezdődött a síszezon. Az elsőként üzemelő szlovák síterepen jelenleg 40-50 centiméter hó borítja a sípályát, amely nagy részben a hóágyúknak köszönhető. Jelenleg csak az Interski pálya, valamint a háromüléses felvonó és a gyermeklift üzemel.
Ahogy erről már beszámoltunk, hétfő reggel óta üzemelnek a hóágyúk a magas-tátrai síterepen, és kedd óta kisebb-nagyobb intenzitással havazott is. A természet is kicsit besegített, a pályán kívüli, nem hóágyúzott részeken jelenleg 15-20 cm a hóréteg vastagsága.

A hóágyúzást folytatják a többi pályán is, sajnos az újonnan épített pálya idén még nem hóágyúzható, így azt csak akkor lehet használni, ha a természet is besegít. A napijegyek Karácsonyig 440 koronába (14,61 euróba) kerülnek.

Az Alacsony-Tátrában található Chopok-Jasna síterepén eddig 15 000 köbméter havat gyártottak, de még csak 10 cm vastagon takarja be a pályát, így a hétvégi nyitás elmarad, várhatóan a következő hétvégén lehet az idén először síelni Chopok északi oldalán.

A magas-tátrai Tátralomnicon sem üzemelnek a sípályák még ezen a hétvégén.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástipp
Hotel FIS csillagcsillagcsillag
Magas-Tátra egyik legszebb részén, a Csorba-tó közelében található a fenyőerdővel övezett Hotel Fis, a télen is, nyáron is üzemelő négyüléses felvonótól mindössze 150 méterre. A hotelben pezsgőfürdő, többféle szauna és fitneszterem várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.