Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Péntektől már lehet síelni Chopokon is

2008.11.26. Bata Attila

Péntektől már lehet síelni Chopokon is Újabb szlovák síterep nyitja meg kapuit november 28-án, pénteken. Az Alacsony-Tátrában található Chopok északi és déli oldalán is lehet síelni, az első napon méghozzá ingyen. A következő napok díjszabása attól függ, hogy hány pálya és lift tud üzemelni.
A pénteki napon ingyen lehet majd síelni az északi részen, ezen a napon csak a négyszemélyes ülőlift (Biela Púť) és egy húzólift (Záhradky) fog üzemelni.

Szombattól már fizetni kell a síterep használatáért, a pontos összeg attól függ, hogy haladnak az előkészületek, vagyis, hogy mennyi pályát tudnak előkészíteni, és hány liftet tudnak üzemeltetni. Amennyiben csak azok a liftek járnak szombaton is, mint az ingyenes pénteki napon, akkor 450 koronába kerül majd a napijegy. Ha sikerül rendbe tenni a FIS pályát, akkor a hatszemélyes Záhradky ülőlift is szállíthat majd utasokat. Ebben az esetben 590 koronába kerül majd egy felnőtt napijegy.

Webkamera - Jasná (Biela Púť), hóágyúzás a lift mellett
Webkamera - Jasná (Biela Púť), hóágyúzás a lift mellett
Jelenleg mind az északi és a déli oldalon is működnek a hóágyúk. Az északi részen 20 cm, a déli részen eddig 30 cm természetes hó hullott. A síterep weboldalán megerősítették, hogy a déli oldal is kinyithat pénteken. A Kosodrevina – Srdiečko ülőlift is üzemelni fog, pénteken itt is ingyenes a síelés.
Webkamera - Chopok-dél (Srdiečko), elkészül hétvégére
Webkamera - Chopok-dél (Srdiečko), elkészül hétvégére
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Wellness Hotel Repiská csillagcsillagcsillag
A szálloda egy nagy fenyőerdő közepén található Chopok-észak sípályáitól 3 km-re. Egy- és kétágyas, részben pótágyazható szobái reggelivel, vagy vacsorával foglalhatóak. Wellness: medence élményelemekkel, pezsgőfürdő, háromféle szauna, élményzuhany, fitneszterem.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Wellness Hotel Bystrá csillagcsillagcsillag
A Wellness Hotel Bystrá*** az Alacsony-Tátrában, számos népszerű sípálya közelében található: Myto 2 km, Tále 3 km, Chopok dél 9 km. 2000 m² wellness részleggel és gyerekbarát szobákkal várja vendégeit!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Vila Horal
A Vila Horal Demänova falu szélén található, Jasná sípályától kb. 10 km-re. A Vila Horal összesen 6 csendes, stílusosan berendezett apartmant kínál, egyenként 4-5 személy részére. Az egész házban ingyenes WIFI internet használható.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.