Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Tignes: most hatalmas bukás lett az autós ugrásból

2014.03.21. Bata Attila

A francia autóversenyző, Guerlain Chicherit az idén is megpróbálkozott egy hajmeresztő autós trükkel a francia síterepen. Tavaly egy hátraszaltót dobott, most a leghosszabb rámpás ugrás rekordját szerette volna megdönteni. Rossz nézni, hogy mekkora bukás lett belőle, de Chicherit a saját lábán hagyta el a helyszínt.
A profi síelő és rally versenyző, Guerlain Chicherit ezúttal a leghosszabb rámpás ugrás rekordját szerette volna megdönteni. A tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is egy felturbózott és speciálisan átalakított Minivel vágott neki a kísérletnek. A négykerekű autók között a jelenlegi rekord 101,1 méter, Chicherit ezt szerette vonal 109,7 méterre javítani. (A nem kerek számok az átváltásból adódnak, mivel ezeket a távokat nem metrikus mértékegységrendszerben tartják nyilván)

Ez most nem sikerült
Ahogy a fenti videóban is látható a kísérlet nem sikerült, de azt is mondhatnánk, hogy csúnya bukás lett a vége. A szörnyű látvány ellenére, és valószínűleg a speciálisan megépített autónak köszönhetően, Chicherit saját maga szállt ki az autóból és saját maga sétált el az autótól. A biztonság kedvéért, egy éjszakás megfigyelésre bevitték a közeli kórházba, de másnap elengedték.

Ez most nem sikerült - másik kameraállásból
Chicherit nem kezdő sem a síelés, sem az autóversenyzés tekintetében. Tavaly Tignes síterepén egy hátraszaltót dobott a kocsijával, majd a hóban landolt. Ez a kísérlet, ahogy a lenti videóban is látható, sokkal jobban sikerült.

Hátraszaltó egy Minivel
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.