Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Turracher Höhe: elindult az idei síszezon!

2019.11.14. Bata Attila

Csütörtökön a stájer-karintiai határon található síterep is megkezdte az idei szezont. Turracher Höhen jelenleg egy lift és 400 méter pálya üzemel. Gyönyörű havas táj fogadja a szezon első síelőit, a pályákon is egy méter fölötti a hóréteg.
Az elmúlt napok hatalmas havazásai után ezen a hétvégén több osztrák síterep is megkezdi a 2019/2020-as szezont. Obergurgl már jó előre bejelentette a mai első napot, Schladming (Planai) pénteken kezd. Érdekesség, hogy amint Schladming megtette a bejelentését, egy órával később a szomszédvár rálicitált, és egy nappal korábbi nyitás mellett döntöttek Turrachon.

Turrachon első nap a Wildkogel lift üzemel és egységesen 10 eurós napijegyért lehet síelni. Az elmúlt napokban ugyan 65 cm hó hullott a síterepen, de elég változatos időjárás érkezik, így a további liftek és pályák nyitása még bizonytalan.
Webkamera: a Wildkogel lift környéke az első napon
Webkamera: a Wildkogel lift környéke az első napon
Turrachon az idén kb. 2 millió eurót (kb. 668 millió forint) költöttek fejlesztésekre, ebből 1,3 milliót a hóágyúzás fejlesztésére, a többi pénzből a pályákat újították fel.
A szezon első napja Turrachon
A nagy havazások miatt számos síterep azt tervezi, hogy a november 23-i hétvégére előrehozza az egy héttel későbbre tervezett nyitást, igaz csak néhány pályával.

A mai verőfényes nap után Ausztriában holnaptól ismét a havazásé a főszerep, így ilyen körülményekre készüljön, aki belevág a hétvégi síelésbe.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Gasthaus Luggwirt
A 21 ágyas Gasthaus "Luggwirt" 1150 m magasan, a Gurk folyó völgyében, Bad Kleinkirchheim síterepétől kb. 11 km-re, Falkerttől 13 km-re míg Turracher Höhétől 20 km-re található. Ellátás: reggeli, vagy félpanzió.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Alpenpark Turracher Höhe
Új hüttefalu Turracher Höhe szívében, 45 db luxus berendezésű faházzal, a legközelebbi sípályáktól 1000-2000 méterre. A 12-16 fős házikók saját pezsgőfürdővel és szaunával felszereltek!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Naturchalets Turrach
Új alpesi stílusú, panorámás 3-4 hálószobás luxus apartmanok 1700 méter magasságban a cirbolyafenyők között saját jakuzzival vagy szaunávalTurracher Höhén.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.