Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Turracher Höhe: ingyenes síelés a hétvégén

2019.05.16. Bata Attila

A rossz időjárásnak nemcsak hátrányai vannak, hanem van előnyös oldala is. Például, ha valaki még szeretne egyet síelni valamelyik közelebbi osztrák síterepen és nem akar ezért május közepén gleccserre menni.
Mai webkamera a Kornock pályáról
Mai webkamera a Kornock pályáról
Egymás után jelentik be az alacsonyabban fekvő osztrák síterepek, hogy hétvégére megnyitnak egy pályát jelképesen, ahol ingyen lehet síelni. Hochkar és Dachstein West után most Turracher Höhe kínál rendkívüli élményt, vagyis májusi síelést ezen a magasságon.

A legtöbb helyen a szezonban lehullott hó még jól tartja magát, ahhoz még megfelelő, hogy néhányat lehessen rajta csúszni. A síterepek is megérezték a ritka hóviszonyok nyújtotta marketing lehetőséget, így ingyenes síelést kínálnak a hétvégén.
Mai webkamera: Schafalm Berg, 2050 m
Mai webkamera: Schafalm Berg, 2050 m
Turracher Höhe hagyományosan korán kezdi a szezont és későn zárnak be. Idén a május elsejei ünnepen lehetett síelni utoljára. Az üzemeltetők szerint kb. 40 cm vastagon áll a hó a Kornock pályán, ahol szombaton és vasárnap 8 és 13 óra között lehet síelni.
Mai webkamera: a pálya felső része
Mai webkamera: a pálya felső része
Indulás előtt érdemes megnézni a síterepet az aktuális webkamerán.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Panorama Hotel
Panorámás hotel Turracher Höhe központi részén, mindössze néhány lépésre a 12-es számú sípályától. Szolgáltatások: panorámás fedett medence pezsgőfürdővel, szaunarészleg, fitneszterem, játszószoba. Háziállat megengedett!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Apparthotel Silbersee
Luxus apartmanok a Turracher Höhe-i sípályák tövében, központi szaunarészleggel. Az apartmanok teljesen felszereltek, erkélyesek, van köztük akadálymentesített is. Szolgáltatások: bevásárló szolgáltatás, zsemle szerviz, ital/snack automata, recepció, játék szoba, WIFI
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpin Peaks Aparthotel
2023-ban megnyílt, prémium aparthotel Turracher Höhe sípályáitól kb. 40 méterre! 2-8 fős apartmanok reggelivel, valamint á la carte étkezési lehetőséggel a hotel éttermében. Wellness: szaunák, pihenőterem, fitness.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.