Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Utolsó hétvége: véget ér a síelés a Mátrában

2023.03.17. Bata Attila

Egy jó és egy rossz hírrel jelentkezett a Mátraszentistváni Sípark. Sajnos, a szezon utolsó hétvégéjén tartanak nyitva, azonban szombatra ismét „formába hozták” és megnyitják a 4-es pályát és vele együtt a négyszemélyes felvonót.
Ratrak a 4-es pályán  (Kép: Sípark Mátraszentistván)
Ratrak a 4-es pályán (Kép: Sípark Mátraszentistván)
A hideg éjszakáknak köszönhetően szombaton ismét megnyitják a 4-es pályát, amelyhez természetesen a négyes ülőlift beindítása is dukál. A 4-es mellett, az 5-ös, 6-os és 7-es pályákat is lehet használni.
Ezen a hétvégén utoljára lehet síelni a mátrai pályákon. Egy hazai szezonbúcsúztató síeléshez az említett újranyitott pálya mellett, a korábbra hozott nyitvatartás (már 8:30-tól lehet síelni), valamint az utószezoni árak csinálhatnak kedvet.
Drónfelvétel a mátraszentistváni pályákról
Drónfelvétel a mátraszentistváni pályákról
A Bakonyban is lehet még síelni a hétvégén. Eplényben már egész héten kétórás jegyet árultak. Az esetleges zárásról nincs hivatalos információ, de ezen a hétvégén a síelőket és kirándulókat is várják a libegőre. Nyitvatartás 8:00 és 16:00 óra között szombaton és vasárnap.
Kirándulókat és síelőket is várnak Eplényben
Kirándulókat és síelőket is várnak Eplényben
KOMMENTEK
nagyzoli | 2023.03.22. 15:29
Én kifogtam egy olyan napot, amikor az egész táj fehér volt, nem csak a pályákon volt egy hócsík... sajnos ritka az ilyen nap.

Szállástippek
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.