Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Utolsó hétvége: véget ér a síelés a Mátrában

2023.03.17. Bata Attila

Egy jó és egy rossz hírrel jelentkezett a Mátraszentistváni Sípark. Sajnos, a szezon utolsó hétvégéjén tartanak nyitva, azonban szombatra ismét „formába hozták” és megnyitják a 4-es pályát és vele együtt a négyszemélyes felvonót.
Ratrak a 4-es pályán  (Kép: Sípark Mátraszentistván)
Ratrak a 4-es pályán (Kép: Sípark Mátraszentistván)
A hideg éjszakáknak köszönhetően szombaton ismét megnyitják a 4-es pályát, amelyhez természetesen a négyes ülőlift beindítása is dukál. A 4-es mellett, az 5-ös, 6-os és 7-es pályákat is lehet használni.
Ezen a hétvégén utoljára lehet síelni a mátrai pályákon. Egy hazai szezonbúcsúztató síeléshez az említett újranyitott pálya mellett, a korábbra hozott nyitvatartás (már 8:30-tól lehet síelni), valamint az utószezoni árak csinálhatnak kedvet.
Drónfelvétel a mátraszentistváni pályákról
Drónfelvétel a mátraszentistváni pályákról
A Bakonyban is lehet még síelni a hétvégén. Eplényben már egész héten kétórás jegyet árultak. Az esetleges zárásról nincs hivatalos információ, de ezen a hétvégén a síelőket és kirándulókat is várják a libegőre. Nyitvatartás 8:00 és 16:00 óra között szombaton és vasárnap.
Kirándulókat és síelőket is várnak Eplényben
Kirándulókat és síelőket is várnak Eplényben
KOMMENTEK
nagyzoli | 2023.03.22. 15:29
Én kifogtam egy olyan napot, amikor az egész táj fehér volt, nem csak a pályákon volt egy hócsík... sajnos ritka az ilyen nap.

Szállástippek
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.