Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Véget ért a szezon az eplényi síterepen

2024.02.22. Bata Attila

A Síaréna Vibe Park közösségi oldalán jelentette be, hogy február 23-án tartanak nyitva utoljára. Pénteken befejezik az idei síszezont, azután már tavaszi-nyári programokkal várják a látogatókat.
Emlék az idei szezonból
Emlék az idei szezonból
Eplényben az idei szezonban először december 4-én indították be a sílifteket. A folyamatos üzemeltetést január elején az enyhe időjárás szakította meg. Nyolc nap szünet után frissen hóágyúzott pályákkal január 9-én indult újra a szezon. A február eleje óta tartó enyhe időjárás lehetetlenné tette a hópótlást, így a pályák egyre jobban romlottak, az utolsó héten már csak a kezdők tudtak gyakorolni.

Számításaink szerint az idei szezonban a Síaréna 73 napon át üzemelt.
Így búcsúzik a Síaréna a 2023/24-es szezontól | Kép: facebook
Így búcsúzik a Síaréna a 2023/24-es szezontól | Kép: facebook
Mostantól hazánkban egy síterep szolgálja ki az alpesi síelés szerelmeseit. A Mátraszentistváni Sípark továbbra is üzemel.
KOMMENTEK
TZoli | 2024.02.22. 19:52
Helyesen a Síaréna 73 napon át nyitva volt. Az hogy mikor, mennyit, milyenképpen tudtunk csúszni, az már egy másik kérdés. Az összes pálya behavazódása álom már nagyon messze van. A remény talán még nem veszett el, de néha az elhagyott csákányos felvonók látványa nagyon a Bagoly-írtási feelinget árasztotta. A decemberi -9 fokban azon gondolkodtam, hogy mégis megérte volna a szezonbérlet? De aztán hamar leolvadt minden. A kezdők kedvence A7 talán 2 hétig volt használható állapotban. Ez azért is szomorú dolog, mert több órán keresztül a négyülésesen és az A1-en körözni elég uncsi tud lenni. Az A7 bekapcsolása meg tudja törni a monotoníítást, igazán élvezetesé tudja tenni a napot. Vagy estét, kinek hogy. Az, hogy az idei körülmények között is sikerült ezt a 73 napot összehozni, valamit visszahozni az elveszett télből, néha csodaszámba menő pályát varázsolni, köszönjük az ott dolgozók lelkes közreműködésének!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.