Videó: gyermekverseny Donovalyban madártávlatból

2016.02.08. Bata Attila

Szombaton immáron 24. alkalommal rendezték meg a szlovákiai Donovalyban (Dóval) az amatőr gyermekek részére kiírt országos síbajnokságot, a Honda Kupát. A versenyről mi is készítettünk felvételeket, földön és levegőben egyaránt. Ezekből készült egy rövid összeállítás.
A versenyen ezúttal is sokan, 250 gyermek indult a háromévestől a kamaszokig. A verseny hagyományai szerint most is minden résztvevő gyermek kapott egy oklevelet, senki sem tért haza üres kézzel.
Minden gyermek díjazásban részesült - További képek
Minden gyermek díjazásban részesült - További képek
Jövőre jubileumhoz érkezik a Honda Kupa, a 25. amatőr országos bajnokságot is Donovalyban tartják, a tervek szerint 2017. február 11-én. A negyedszázados évforduló alkalmából további meglepetésekkel készülnek a szervezők.

Rövidfilm a versenyről
A versenyről további információk és az eredmények a verseny szervezőinek oldalán tekinthetők meg.
Drónnal készült fotó Donovalyról (sielok.hu)
KOMMENTEK
minerel | 2016.02.08. 22:32
Remélem jövőre már mi is ott leszünk :-)

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Residence Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
4 csillagos, elegáns szálloda Donovaly Zahradiste oldalától a P1-es kezdő pályától és húzólifttől 300 méterre. Wellness részleggel, gasztronómiai specialitásokkal ideális választás családok, párok, baráti társaságok részére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Gardenia csillagcsillagcsillag
A Villa Gardenia a szlovák Donovaly síterepen, a legközelebbi sílifttől 150 m-re található. A vendégek 4 apartmantípusból választhatnak. A szállás wellness részleggel, kandallós nappalival, bárral, játszótérrel és parkolóval rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Gloria csillagcsillagcsillag
Felújított panzió Donovaly Nová Hola oldalán, 300 méterre a legközelebbi lifttől. Háromféle szobatípus 2-4 fő részére modern berendezéssel, LCD TV-vel és wifi internettel. Ellátás: reggeli.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.