Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Videó: viharos szél fogadta a síelőket a szlovén síterepen

2022.02.25. Bata Attila

Az utóbbi napokban nem volt olyan közeli ország, ahol a hatalmas szél miatt ne kellett volna leállítani egy kis időre az ülőlifteket. Ezúttal a szlovéniai Krvavecről tudjuk megmutatni, hogy milyen lehet kiszállni a liftből és egyből érkezik a tomboló szél.
Hétfőn óriási vihar érte el a síterepet, szinte az összes liftet le kellett zárni, a látótávolság is eléggé lecsökkent a hóviharban. Az egyik síelő készített egy videót, hogy milyen szél tombolt a hatszemélyes lift hegyállomásánál, mielőtt lezárták a sífelvonót.

A síterep közlése szerint 115 km/órás széllökések miatt kellett leállítani a lifteket. Másnap a fenti részen továbbra sem közlekedtek a liftek az időjárás miatt.
Szlovéniában ezen a héten kezdődött meg az iskolai szünet. Itt is és a többi szlovén síterepen is eléggé telítettek a szálláshelyek. Ezzel egyidőben ezen a héten az összes járványügyi korlátozást feloldották a turizmusban. Már nem kérnek igazolást a síeléshez, a szálláshoz vagy a vendéglőkhöz.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Ribno Alpine Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Ribno**** a híres Bledi-tótól kb. 2 km-re, egy gyönyörű fenyves erdő szélén, nyugodt környezetben található. A szállodában összesen 58 szoba és 3 db 4 személyes lakosztály áll rendelkezésre. A wellness részlegben található pezsgőfürdő, finn szauna, infrakabin.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mustrinka apartmanok
2 és 4 fős apartmanok Krvavec sípályái mellett (50 m), felszerelt konyhával, wifivel és sítárolóval. Félpanziós ellátás külön rendelhető a közeli (200 m) Hotel Krvavecben!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Terme Snovik apartmanok csillagcsillagcsillagcsillag
4 csillagos apartman komplexum, közvetlenül a Terme Snovik gyógyfürdő/aqua park mellett, a Krvavec sítereptől 25 km-re. Szolgáltatások: jól felszerelt apartmanok, wellness részleg, WIFI, parkoló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.