Videó: viharos szél fogadta a síelőket a szlovén síterepen

2022.02.25. Bata Attila

Az utóbbi napokban nem volt olyan közeli ország, ahol a hatalmas szél miatt ne kellett volna leállítani egy kis időre az ülőlifteket. Ezúttal a szlovéniai Krvavecről tudjuk megmutatni, hogy milyen lehet kiszállni a liftből és egyből érkezik a tomboló szél.
Hétfőn óriási vihar érte el a síterepet, szinte az összes liftet le kellett zárni, a látótávolság is eléggé lecsökkent a hóviharban. Az egyik síelő készített egy videót, hogy milyen szél tombolt a hatszemélyes lift hegyállomásánál, mielőtt lezárták a sífelvonót.

A síterep közlése szerint 115 km/órás széllökések miatt kellett leállítani a lifteket. Másnap a fenti részen továbbra sem közlekedtek a liftek az időjárás miatt.
Szlovéniában ezen a héten kezdődött meg az iskolai szünet. Itt is és a többi szlovén síterepen is eléggé telítettek a szálláshelyek. Ezzel egyidőben ezen a héten az összes járványügyi korlátozást feloldották a turizmusban. Már nem kérnek igazolást a síeléshez, a szálláshoz vagy a vendéglőkhöz.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Kepic panzió és apartmanok csillagcsillagcsillag
A Kepic szobák és apartmanok Zgornji Brnik falucska központjában otthonos, nyugodt környezetben, 5 km-re a Krvavec sítereptől, a Ljubljana melletti Jože Pučnik repülőtér közelében várják vendégeiket (reptéri transzfer szolgáltatással).
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (3)
Terme Snovik apartmanok csillagcsillagcsillagcsillag
4 csillagos apartman komplexum, közvetlenül a Terme Snovik gyógyfürdő/aqua park mellett, a Krvavec sítereptől 25 km-re. Szolgáltatások: jól felszerelt apartmanok, wellness részleg, WIFI, parkoló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mama's House Hostel
A Mama's House Hostel Cerklje na Gorenjskem-ben, a ljubljanai reptértől 3 km-re, míg a krvaveci sítereptől 3 km-re található. A ház olcsó, egyszerűbb jellegű szállást nyújt elsősorban fiatalok részére. 1-4 ágyas szobák közös vagy saját fürdővel, főzési lehetőség a közös konyhában.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.