Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Videó: viharos szél fogadta a síelőket a szlovén síterepen

2022.02.25. Bata Attila

Az utóbbi napokban nem volt olyan közeli ország, ahol a hatalmas szél miatt ne kellett volna leállítani egy kis időre az ülőlifteket. Ezúttal a szlovéniai Krvavecről tudjuk megmutatni, hogy milyen lehet kiszállni a liftből és egyből érkezik a tomboló szél.
Hétfőn óriási vihar érte el a síterepet, szinte az összes liftet le kellett zárni, a látótávolság is eléggé lecsökkent a hóviharban. Az egyik síelő készített egy videót, hogy milyen szél tombolt a hatszemélyes lift hegyállomásánál, mielőtt lezárták a sífelvonót.

A síterep közlése szerint 115 km/órás széllökések miatt kellett leállítani a lifteket. Másnap a fenti részen továbbra sem közlekedtek a liftek az időjárás miatt.
Szlovéniában ezen a héten kezdődött meg az iskolai szünet. Itt is és a többi szlovén síterepen is eléggé telítettek a szálláshelyek. Ezzel egyidőben ezen a héten az összes járványügyi korlátozást feloldották a turizmusban. Már nem kérnek igazolást a síeléshez, a szálláshoz vagy a vendéglőkhöz.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Ribno Alpine Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Ribno**** a híres Bledi-tótól kb. 2 km-re, egy gyönyörű fenyves erdő szélén, nyugodt környezetben található. A szállodában összesen 58 szoba és 3 db 4 személyes lakosztály áll rendelkezésre. A wellness részlegben található pezsgőfürdő, finn szauna, infrakabin.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mama's House Hostel
A Mama's House Hostel Cerklje na Gorenjskem-ben, a ljubljanai reptértől 3 km-re, míg a krvaveci sítereptől 3 km-re található. A ház olcsó, egyszerűbb jellegű szállást nyújt elsősorban fiatalok részére. 1-4 ágyas szobák közös vagy saját fürdővel, főzési lehetőség a közös konyhában.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Penzion Jagodic B&B csillagcsillagcsillag
3 csillagos, családias panzió néhány km-re a krvaveci sítereptől, 1-5 ágyas szobákkal, reggelis ellátással és közös konyhahasználattal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.