Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Világrekord: 227 km/órás száguldás a havon, kerékpárral

2017.03.22. | Szerző: Bata Attila
Az egykori francia kaszkadőr, Éric Barone megdöntötte a saját korábbi világrekordját. Ezúttal is a francia Vars síterepének pályáján zúgott le a kerékpárjával. Ezúttal 227,720 km/órás sebességet sikerült elérnie, amely körülbelül 4 km/órával gyorsabb a korábbi csúcsánál.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Éric Barone az idén novemberben tölti be az 57. életévét. Úgy látszik, az idő múlásával egyre jobb teljesítményekre képes. Szombaton a gyorsulási síelős versenyek talán legideálisabb pályáján újabb rekordot ért el. Vars síterepének Chabrières nevű pályáján már számos gyorsasági világrekordot értek el.

A hivatalos videó a rekordról
A Vörös Báró (Baron Rouge) becenevű Barone egykoron kaszkadőrként kereste kenyerét, veszélyesebb jelenetekben őt láthattuk Sylvester Stallone vagy Jean-Claude Van Damme helyett. Az utóbbi években kerékpárral csúszik le minél meredekebb lejtőkön és minél gyorsabban. Legyen ez havon, murván, vagy tűzhányón, ahogy erről már korábban is írtunk.

Egész heti gyakorlás után a szombatra meghirdetett rekordkísérlet egész jól sikerült. Már első próbálkozásra, reggel 7:40-kor megdőlt a korábbi rekord. A célban az örömkönnyeivel küszködő Barone bejelentette, hogy valószínűleg ez volt az utolsó próbálkozása ebben a műfajban.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 131 vendég és 12 regisztrált felhasználó látogatja.