Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Vogel síterepe: nyári szezon meghosszabbítva

2015.11.07. Bata Attila

A szlovéniai Vogel történetének legjobb nyári szezonját zárja, mármint ha egyszer tényleg bezárnak. A mostani időjárásnak köszönhetően továbbra is üzemelnek a liftek és szállítják a túrázókat a Júliai-Alpokban. A hétvégén a nyári szezon 101 000. utasát várják a síterep liftjén.
Az eddigi nyári forgalom már 10%-kal meghaladja a tavalyi tél forgalmát a síterepen. Eddig ideálisan alakultak a körülmények A kánikulai nyárban sokan kerestek menedéket a hűvösebb hegyekben, most pedig sokkal szebb idő van a hegyekben, mit a völgyekben.

A héten a völgyekben fagypont körül alakult a hőmérséklet, míg az 1535 méteren található liftállomáson 13 fokot mértek reggel. A síterep igyekszik kihasználni a helyzetet, amíg tart a jó idő, közlekednek a liftek a felhők fölé.

A síterep az idén új tulajdonost kapott, a nyitást december 5-re tervezik. Ha az időjárás nagyon kedvezően alakulna, akkor november 20-i nyitásra készülnek.
KOMMENTEK

Szállástippek
AKCIÓK (4)
Hotel Jezero csillagcsillagcsillagcsillag
Négycsillagos szálloda a Bohinji-tó partjánál, 5 km-re Bohinj Vogel sípályáitól, ahová a ház elől induló síbusszal is el lehet jutni. Szolgáltatásai: fűtött medence, szauna fitneszterem, félpanziós ellátás korlátlan esti italfogyasztással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (3)
Hotel Bohinj
Bohinj legújabb, modern és alpesi építészet egyvelegét adó szállodája 2021-ben megnyitotta kapuit, pár lépésre a Bohinji-tótól, 5 kilométerre a Bohinj-Vogel nagyikabonos liftjének alsó állomásától. Wellness: fűtött kint medence, szaunák, panorámás pihenő, sókamra, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ribno Luxury Glamping
Új, 2+2 fős faházikók saját, fűtött dézsafürdővel és szaunával a Bledi-tótól 2 km-re, Bohinj-Vogeltől 32 km-re. A szálláshoz akár privát reggeli, valamint félpanziós ellátás is rendelhető a szomszédos hotelben!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.