Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Vogel síterepe: nyári szezon meghosszabbítva

2015.11.07. Bata Attila

A szlovéniai Vogel történetének legjobb nyári szezonját zárja, mármint ha egyszer tényleg bezárnak. A mostani időjárásnak köszönhetően továbbra is üzemelnek a liftek és szállítják a túrázókat a Júliai-Alpokban. A hétvégén a nyári szezon 101 000. utasát várják a síterep liftjén.
Az eddigi nyári forgalom már 10%-kal meghaladja a tavalyi tél forgalmát a síterepen. Eddig ideálisan alakultak a körülmények A kánikulai nyárban sokan kerestek menedéket a hűvösebb hegyekben, most pedig sokkal szebb idő van a hegyekben, mit a völgyekben.

A héten a völgyekben fagypont körül alakult a hőmérséklet, míg az 1535 méteren található liftállomáson 13 fokot mértek reggel. A síterep igyekszik kihasználni a helyzetet, amíg tart a jó idő, közlekednek a liftek a felhők fölé.

A síterep az idén új tulajdonost kapott, a nyitást december 5-re tervezik. Ha az időjárás nagyon kedvezően alakulna, akkor november 20-i nyitásra készülnek.
KOMMENTEK

Szállástippek
Ribno Alpine Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Ribno**** a híres Bledi-tótól kb. 2 km-re, egy gyönyörű fenyves erdő szélén, nyugodt környezetben található. A szállodában összesen 58 szoba és 3 db 4 személyes lakosztály áll rendelkezésre. A wellness részlegben található pezsgőfürdő, finn szauna, infrakabin.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Aparthotel Triglav
Teljesen felújított apartmanház a Stara Fuzina faluban, a Bohinji-tó partjától légvonalban 600 méterre, a Voglre vezető kabinos lifttől pedig 5,5 kilométerre. Ellátás: reggeli, de az épületben egy á la carte étterem is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ribno Luxury Glamping
Új, 2+2 fős faházikók saját, fűtött dézsafürdővel és szaunával a Bledi-tótól 2 km-re, Bohinj-Vogeltől 32 km-re. A szálláshoz akár privát reggeli, valamint félpanziós ellátás is rendelhető a szomszédos hotelben!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.