Flachau-Wagrain: 11 perc alatt repít a magasba az új kabinos

2021.09.27. Stánicz Balázs

A tavalyi nehéz szezon sem szegte kedvét a wagraini lifttársaságnak és időben, 2021 decemberére elkészül a síterep új kabinos felvonója Flachau irányába.
Látványosra sikeredett az új hegyállomás
h i r d e t é s
Szinte még meg sem száradt a festék a 2020/21 szezonra átadott Panorama-Link összekötő kabinosain. Ez a lift Flachaut köti össze Shutlleberg-Flachauwinkl sípályáival.
Az új tízfős kabinok
Az idei szezonban a Wagrainból a Grießenkareckre induló korábbi Flying Mozartot teljesen átépítették és egy ultramodern, vadonatúj kabinos lift veszi át a munkáját. A csaknem 1000 méteres szintkülönbséget 11 perc alatt teszi meg. A korábbi 2500 fős kapacitását jelentősen feltornázták; óránként akár 4000 téli sportolót is a hegytetőre szállíthat.
A kabinos hegyállomása (a felvonó építése 2020. nyarán kezdődött)
A tízfős Doppelmayr kabinos mindegyike wifivel is ellátott, így kedvünkre posztolhatjuk a környék egyik legtutibb kilátását. Ráadásul a puha ülések fűtést is kaptak, így az igazán hideg napokon is komfortosan érezhetjük magunkat.
A középállomás látványterve
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Alpin Apart Flachau
Az Alpin Apart vidékies hangulatú, 2-8 fős modern apartmanjai Flachau Reitdorf településrészén találhatóak, a SpaceJet 1 felvonó völgyállomásától kb. 2,5 km-re (5 perces autóútra). A ház elől ingyenes síbusz indul a sífelvonóhoz. Wellness: beltéri és nyáron kültéri medence, szauna, gőzkabin.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Aparthotel Hirschenau csillagcsillagcsillagcsillag
Igényesen felújított aparthotel a Ski Amadé / Filzmoos sípályáitól 150 méterre. Konyhás, 4-5-6 fős apartmanok önellátással, vagy igény esetén reggelivel, közös szaunahasználattal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Happy Flachau apartmanok
Az apartmanház Flachau központi, ám mégis nyugodt részén várja vendégeit, a StarJet 1 felvonótól kb. 300 méterre és 100 méterre a legközelebbi pékségtől. Szauna és infrakabin is kényezteti a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.