Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Saalbach és Zell am See: nyitás a hétvégén

2019.11.21. | Szerző: Stani
A múlt hét nagy havazásainak és a többnapos hóágyúzásnak köszönhetően a hétvégén már lehet síelni, snowboardozni a két salzburgi síterepen.
Már pénteken, azaz november 22-én nyit Zell am See. A síterepen november elején bekapcsolták a hóágyúkat, majd Holle Anyó is belehúzott, és gondoskodott a fehér utánpótlásról. A sípályákat a Schmitten völgyből induló TrassXpress kabinossal érhetjük el.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A felső részen 1600-2000 méter közt a Breiteckalm és a Kettingbahn hatüléses, továbbá a Kapellenbahn négyüléses várja a téli sportolókat. Az ülőfelvonók melletti sípályák lesznek nyitva.
Egy nappal később, azaz november 23-án nyit a saalbachi sícirkusz. A nyitóhétvégén Leogangon csatolhatunk. A lejtőket az Asitzbahn kabinossal érhetjük el. A felső részeken az Asitzgipfelbahn és a Muldenbahn nyolcüléses, továbbá a Sportbahn hatüléses lesz üzemben. Síelni az ülésesek melletti pályákon lehet, a völgypálya nyitására – ugyanúgy, ahogy Zell am See-ben is – még várnunk kell.
Mindkét síterep hétfőtől újra zárva lesz, majd november 29-én pénteken nyit ismét, ekkor már szezonvégéig minden nap élvezhetjük a remek pályákat.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 40 vendég és 3 regisztrált felhasználó látogatja.