Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Maria Höfl-Riesch könyve a pornócirkuszról

2012.09.27. Bata Attila

A németek olimpiai bajnok síelője, 27 évesen úgy döntött, hogy önéletrajzi könyvet jelentet meg. A könyvet promóciós kampány is megelőzi, ebben megtudhattuk, hogy a síelők milyen laza szexuális életet élnek, és Maria a szezon végén nagyon közel volt ahhoz, hogy befejezze a pályafutását.
Valószínűleg lesz egy-két érdekes oldal Maria Höfl-Riesch önéletrajzi könyvében, amelyben a saját sorsa mellett, a versenyekre és edzésekre összezárt síelőkről is ír, akik nem gátlásosak, ha eljön az alkalom. A könyv címe alapján ("Geradeaus. Höhen und Tiefen meines Lebens") Maria Höfl-Riesch mindenről őszintén, kertelés nélkül beszámol, különös tekintettel pályafutása csúcspontjaira és kudarcaira.

Azt már tudjuk, hogy a tavalyi rosszul kezdődött szezon után rengeteg kritikát kapott a bulvársajtótól, amelyet nehezen viselt el. Bár a szezon végére feljött az összetett harmadik helyére, de ez még is csalódás az előző évi győzelem és a két olimpiai bajnoki cím után. Elmondása szerint annyi bántást, és negatív kritikát kapott a médián keresztül, hogy idén nyáron abba akarta hagyni a pályafutását. A folytatásban nagy része van férjének és egyben menedzserének is, aki rábeszélte, hogy ne hagyja abba.

A könyv borítója
A könyv borítója
A könyvből már szivárogtak ki részletek, természetesen a szaftosabb fajtából. Höfl-Riesch már nem emlékszik rá, hogy kitől is hallotta először, de egyre többet gondolt arra, hogy a versenysportra már nem a „sícirkusz”, hanem a „pornócirkusz” jelző illik. Ugyan nem kell arra gondolni, hogy minden verseny előtt hatalmas orgiákat rendeznek a szállodában, de az biztos, hogy az egész szezonon át tartó összezártság nehezen kibírható. Itt mindenki kavar mindenkivel, a síelők, a szervizesek, a terapeuták, az edzők stb. Ha valamelyikük egyedül érkezik egy szállodába, nem kell az éjszakát egyedül töltenie.

Az előző szezon negyedik versenyét a kanadai Lake Loiuse-ben rendezték. Itt szinte az összes versenyzőt egy helyen szállásolják el, és esténként beindul az élet a szálloda bárjában. Ahogy a 2011 óta házas Höfl-Riesch írja, itt aztán magasba emelkedik a „flört-faktor”, tökéletes hely az alkalmi kapcsolatokhoz.

A könyv a külföldi könyváruházak internetes oldalain október 1-től már megrendelhető, ára 19,50 euró.

KOMMENTEK
Sörapu. | 2012.09.27. 09:03
Pontosabban hol is van az a bár???
Bata Attila | 2012.09.27. 11:18
Fairmont Chateau. Glacier-Saloon, ez nem vicc, így van a könyvben...
százas | 2012.09.28. 10:28
Már bánom, hogy nem mentem el profinak
Stani | 2012.09.29. 00:20
Ehhez nem kell Kanadába menni, sőt még profinak se lenni, de akár síelőnek sem feltétlen.
Csak elmész valamelyik hazai éjszakai bárba, szórakozóhelyre. Ugyanez megy :)
de a síelésnél maradva a parti sítáborok is bőven kiérdemlik a pornócirkusz jelzőt, sőőőt :)
százas | 2012.10.01. 09:35
Így van!

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.