Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Maria Höfl-Riesch könyve a pornócirkuszról

2012.09.27. | Szerző: Bata Attila
A németek olimpiai bajnok síelője, 27 évesen úgy döntött, hogy önéletrajzi könyvet jelentet meg. A könyvet promóciós kampány is megelőzi, ebben megtudhattuk, hogy a síelők milyen laza szexuális életet élnek, és Maria a szezon végén nagyon közel volt ahhoz, hogy befejezze a pályafutását.
h i r d e t é s
Valószínűleg lesz egy-két érdekes oldal Maria Höfl-Riesch önéletrajzi könyvében, amelyben a saját sorsa mellett, a versenyekre és edzésekre összezárt síelőkről is ír, akik nem gátlásosak, ha eljön az alkalom. A könyv címe alapján ("Geradeaus. Höhen und Tiefen meines Lebens") Maria Höfl-Riesch mindenről őszintén, kertelés nélkül beszámol, különös tekintettel pályafutása csúcspontjaira és kudarcaira.

Azt már tudjuk, hogy a tavalyi rosszul kezdődött szezon után rengeteg kritikát kapott a bulvársajtótól, amelyet nehezen viselt el. Bár a szezon végére feljött az összetett harmadik helyére, de ez még is csalódás az előző évi győzelem és a két olimpiai bajnoki cím után. Elmondása szerint annyi bántást, és negatív kritikát kapott a médián keresztül, hogy idén nyáron abba akarta hagyni a pályafutását. A folytatásban nagy része van férjének és egyben menedzserének is, aki rábeszélte, hogy ne hagyja abba.

A könyv borítója
A könyv borítója
A könyvből már szivárogtak ki részletek, természetesen a szaftosabb fajtából. Höfl-Riesch már nem emlékszik rá, hogy kitől is hallotta először, de egyre többet gondolt arra, hogy a versenysportra már nem a „sícirkusz”, hanem a „pornócirkusz” jelző illik. Ugyan nem kell arra gondolni, hogy minden verseny előtt hatalmas orgiákat rendeznek a szállodában, de az biztos, hogy az egész szezonon át tartó összezártság nehezen kibírható. Itt mindenki kavar mindenkivel, a síelők, a szervizesek, a terapeuták, az edzők stb. Ha valamelyikük egyedül érkezik egy szállodába, nem kell az éjszakát egyedül töltenie.

Az előző szezon negyedik versenyét a kanadai Lake Loiuse-ben rendezték. Itt szinte az összes versenyzőt egy helyen szállásolják el, és esténként beindul az élet a szálloda bárjában. Ahogy a 2011 óta házas Höfl-Riesch írja, itt aztán magasba emelkedik a „flört-faktor”, tökéletes hely az alkalmi kapcsolatokhoz.

A könyv a külföldi könyváruházak internetes oldalain október 1-től már megrendelhető, ára 19,50 euró.

2012.09.27. 09:03:34 Sörapu.
Pontosabban hol is van az a bár???
2012.09.27. 11:18:36 Bata Attila | sielok.hu
Fairmont Chateau. Glacier-Saloon, ez nem vicc, így van a könyvben...
2012.09.28. 10:28:35 százas
Már bánom, hogy nem mentem el profinak
2012.09.29. 00:20:17 Stani
Ehhez nem kell Kanadába menni, sőt még profinak se lenni, de akár síelőnek sem feltétlen.
Csak elmész valamelyik hazai éjszakai bárba, szórakozóhelyre. Ugyanez megy :)
de a síelésnél maradva a parti sítáborok is bőven kiérdemlik a pornócirkusz jelzőt, sőőőt :)
2012.10.01. 09:35:12 százas
Így van!
Szólj hozzá Te is!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »